Olet ollut/Oletko nyt ihastunut henkilön johon et olisi uskonut ihastuvasi?

Vierailija

Varmaan kaikilla on se joku tietty ihannekumppani jollaisiin yleensä ihastuu, mutta onko kukaan ihastunut sellaiseen ihmiseen johon ei ikinä uskonut ihastuvansa.

Omalla kohdallani voin sanoa näin tapahtuneen kahdesti. Ensimmäinen oli mielenterveysongelmainen, mutta meidän huumorintaju natsasi vaan niin hyvin yhteen, että ihastuin häneen. Toinen tapaus taas oli läpeensä sotamaalattu bilehile jollaisista en pidä yhtään, mutta hän oli kerrassaan mukava tapaus enkä nähnyt häntä sellaisena kuin muut kaltaisensa, tuntui että se bilehile oli hänelle vain rooli jonka takana piilotteli. En ole valitettavasti kumpaakaan tytteliä nähnyt vuosiin joten en tiedä miten heillä nykyään menee.

Terveisin Naispelko22

Kommentit (2)

Vierailija

Muutaman kerran.
Kerran oli yksi jätkä yläasteella, joka oli isossa ryhmässä aivan järjetön paskapää, mutta kahden kesken hän olikin todella mukava ja ystävällinen. Hän oli sellainen kiiltokuvapoika, koko koulun kaunottarien pyörityksessä. Status piti pitää yllä, joten ei hän julkisesti voinut esittää ystävällistä tällaiselle pohjasakalle.
En olisi ikinä uskonut ihastuvani häneen.

Vierailija

Juu, "ei niin hyvännäköinen jätkä" ja luulin, etten vois ees tosissaan ihastuu häneen, mutta ah mikä karisma ja persoona. ..mutta ei siitä tullut mitään:/ Tosin nyt tiedän, että voin ihastua "ei niin hyvännäköiseen" ja kokea sen parhaimman näköisenä maailmassa, vaikka mulla onkin kovat ja pinnalliset kriteerit....mut ah sisäinen kauneus on totta! jännä, että sen huomaa näinkin vanha käpy:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat