Haukun miestäni, mies ei suutu

Vierailija

Puran siis omaa pahaa oloa puolisoon, mutta hän ei suutu. Toisaalta hyvä, toisaalta huono. Ei siis helposti saa myöskään riitaa aikaiseksi, vaikka tuskinpa sillä riidallakaan kovin ilmaa puhdistava vaikutus olisi. En vain käsitä ihmistä jolle saa purkaa omaa pahaa oloaan niin että tämä ei suutu. Aika kätevää.

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Et osu arkoihin paikkoihin... Tosin ehkä sitten nyrkki lävähtää.

Suosittelisin purkamaan pahaa oloa vaikka kuntoiluun tai tarmokkaaseen opiskeluun

Vierailija

Miehellä ei juuri ole arkoja paikkoja, siksi en varmaan osu niihin. Ja se onkin hyvä, koska tarkoitus ei olekaan osua niihin vaan purkaa vain omaa pahaa oloa pois.

Vierailija

Osta koira ja tee 10 kilometrin lenkkejä sen kanssa. Tuo iloa elämääsi ja opettele rakastamaan miestäsi, joka on osoittanut rakastavansa vastamäessäkin.

On sinun vuorosi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kuulostat huonolta haukkujalta.

Annatko esimerkkejä? Äsken haukuin miestä siitä, ettei hänestä ole niin väliä, että lapsi oppii kertotaulun ulkoa, vaikka opettaja juuri eilen sanoi, että se on osattava nykyäänkin koulussa ulkoa. Mies itse ei muista mitään, nauroin sille.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei tapa. Mies on pasifisti, käynyt armeijankin aseettomana.
Niin paljon patoutunutta vihaa ja turhautumista. Jonain päivänä väkivaltaisesta kuolemastasi siis perustetaan ketju mammapalstalle.

Vierailija

Mies ois jo lähtenyt jos ois lähteäkseen. Mutta jotkut on noin tyhmiä, että jaksavat lähtemättä ottaa vastaan toisen pahaa oloakin. Näemmä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Älä tule sitten vuoden päästä vuodattamaan tänne, kuin mies vain ihan yhtäkkiä jätti ja lähti. Kuissillee..

En tule.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat