SINKKULAIVA LIVILLÄ NYT! Mira ja kulmakarvat

Vierailija

Ihmettelen suuresti millaisia kulmakarvoja naiset itselleen piirtää. Samoin nuo Amy Winehouse-väkäset silmissä näyttää karmeilta. Ymmärrän että hänellä on Rockabilly-tyyli mutta kyllä sitäkin voisi ilmentää hieman nätimmällä meikkityylillä.

Kommentit (10)

Vierailija

Ai siellä on taas Miran jakso uusintana. :D Tykkäsin siitä, miten mimmi sanoi keissin kaljaa olevan liikaa (kundille, yhdessä illassa), mutta taisi itse vetää sen Saku-keissin naamaan - ei sitä ainakaan seuraavana aamuna näkynyt...

Vierailija

No tuolla lihatiskillä ei mitään laatulihaa liikukaan. Tuo ei osaa alkuunkaan meikata, tosiaan hirveät kulmakarvat ja nuo eyeliner väkäset eivät sinällään ole kauheat JOS ne on osattu tehdä hyvin, toisin kuin miralla. Tuo nyt on samanlainen White trashin mekka kuin esim. Tuuri. Sinkkulaivalla ovat vain kiimaisempia.

Vierailija

Ai taas tämä tulee uusintana. Olen nähnyt tämän jakson varmaan 3 kertaa ennen tätä. Sinkkulaiva taitaa tulla non stopina uusintana Liviltä.

Vierailija

Sääliksi kävi vähän kun oli niin ihastunut Nakke Nakuttaja-paitaiseen eikä Nakke ollut oikein innostunut vaikka pari pusua tv-kameroiden edessä antoikin. Tuo Nakke on kuitenkin aika kivannäköinen (itsekin pidin ja pidän) ja hänellä on varmasti aika paljon ottajia toisin kuin Miralla. Eivät olleet oikein samaa tasoa vetovoimaltaan.

Vierailija

Minttujäätelöä ja Sinkkulaivan uusinnat:)  Varmaan kahdeksatta kertaa uusintana. Tuo Mira on suosikkini, toinen on tämä Oona Karen äiti ja kolmas se oliko se nyt Katariina, joka pelkäsi miehen kosketustakin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat