Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pitkittyneet runsaat menkat + verenohennuslääke leikkauksen jälkeen + "oudot oireet" OV

Vierailija

PITKÄ TARINA; PAHOITTELUT jo heti alkuun siitä!
Nilkka leikattiin n. 2,5 viikkoa sitten ja sain Xeralton/Xereton/Xeraton tms. nimisen lääkkeen ,jota pitäisi syödä vielä 19 tablettia.
Menkat alkoivat 2 viikkoa sitten ja ekat 11 päivää olivat todella runsaat, sidettä sai olla vaihtamassa koko ajan ja silti "tuli yli" ja aamulla esim. lakanat meni vaihtoon. Mukana oli myös hyytymiä (silmä määräisesti arvoiden hyytymiä on tullut jo n. desin verran + siihen päälle sitten itse vuoto).
Nyt on kolme päivää pärjännyt pienemmillä siteillä ja ei tarvitse olla koko ajan vaihtamassa. Mutta vuoto on edelleenkin kirkkaan punaista eli ei ole "vähenemään päin". Ja pikkuruisia hyytymiä tulee edelleenkin.
Mulla on aina ollut alhainen hemppa, keikkunut alle 105, viimeiset pari vuotta tuo on ollut 94-96). Ja nyt sitten pelkäänkin, että hemppa on laskenut liikaa. Päässä huippaa vähän väliä, veto on pois (jos erehtyy käymään illalla sohvalla pötköttelemään ja katselemaan telkkaa, voi olla varma, että herään siitä aamuyöllä, kun kissat herättävät ja vaativat iltapalan), koko ajan hengästyttää (esim. keski kerroksessa täytyy levätä, kun happi loppuu jne. jne. Näitä oireita ei ole ikinä ollut aikaisemmin.
Soitin tuonne sairaalan päiväkirralle ja hoitaja kysyi anestesialääkärin mielipidettä. Kuuri pitää syödä loppuun :( Mutta laittoi lähetteen verikokeisiin.

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat