Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko lentäminen turvallista Suomesta Espanjaan?

Vierailija

Paniikki alkaa tulla noiden Air Francen pommiuhkien ym.terrorismien vuoksi.Tekisi mieli perua koko lähestyvä lomamatka.Lentoyhtiö Norwegian,
Tiedän ettei kukaan voi taata turvallisuutta ja aina jotain voi sattua mutta koska itse olen tällainen panikoija,kysyn miten te muut reagoitte?
Olen matkustanut lentäen hyvin paljon,eikä koskaan aivan tällaista pelkoa ole ollut,toki aina hiukan jännittää lennot.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Joo lopeta matkustaminen. Oikeasti, aikuinen ihminen. Ärsyttää tuollainen naurettava panikointi ja hössöttäminen. Jos pelottaa, pysy kotona, mutta älä lietso pelkoa lapsiisi. Ei tästä elämästä kukaan hengissä selviä, ja pelkäämällä se elämä muodostuu vain kurjemmaksi. Rauhoitu.

Vierailija

En pelkää. Olen lähdössä Espanjaan itsekin lähiaikoina. Ei ole mitään perusteita miksi lentoni Espanjaan ei olisi turvallinen. Kurkkaa vaikka netistä kuinka paljon lentoja lähtee jo Helsinki-Vantaalta päivittäin eri puolille Eurooppaa. Ihan rutiinia, bussimatkustaminen on vaarallisempaa, koska liikenbe on mitä on eikä bussin ovella ole turvatarkastuksia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Toiset ovat herkempiä kuin toiset,ei tunnu kivalta että pelkoa mitätöidään..

No miten siihen pitäisi reagoida? Ei kukaan pysty takaamaan turvallisuutta, totta kai se kone voi pudota, joko pommiin, tekniseen vikaan tai kajahtaneeseen lentäjään. Tilastollisesti lentäminen on kuitenkin hyvin turvallinen matkustustapa, viimeiseen 40 vuoteen yksikään Suomesta tai Suomeen tullut lento ei ole tippunut.

Vierailija

Lentäminen on edelleen paljon turvallisempaa kuin mm autoilu. Eli jos uskallat autoilla, voit lopettaa lentämisestä hössöttämisen. Takuita ei kukaan voi antaa, mutta voit myös kaatua portaissa ja saada neliraajahalvauksen - sekin on paljon yleisempää...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Toiset ovat herkempiä kuin toiset,ei tunnu kivalta että pelkoa mitätöidään..

No mitä ihmettä teille herkkiksille pitäisi sanoa? Tuo on irrationaalinen pelko, siihen ei auta muu kuin lääkitys tai terapia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Toiset ovat herkempiä kuin toiset,ei tunnu kivalta että pelkoa mitätöidään..

No mitä sulle pitäisi vastata, jos ei tilastot ja rauhoittelu kelpaa? Voi voi pikku herkkä ressukka, ota pilleri niin helpottaa? Vai mennä mukaan hössötykseen, iiiik aaapuuaa kyllä ne nyt tulee ja tappaa meidät kaikki! Lapsilta leikataan päät! Ei se ole mitätöintiä jos yrittää palauttaa panikoijan maan pinnalle.

Vierailija

No,miksi Isis ei esim.ottaisi Suomea kohteeksi? Millä perusteella se valitsee iskujensa kohteet? Sehän haluaa näyttää valtansa missä päin tahansa,eikä ne nyt enää Ranskaan iske.

Vierailija

Ehkä on turvallista, ehkä ei ole. Juuri nyt ei Euroopassa kukaan voi tietää, missä ja milloin seuraavaksi rysähtää, se on terrorismin idea. Ja rysähdyksiä tulee vielä aivan varmasti.

Vierailija

Ei ole. Kone voi pudota. Siellä voi olla TERRORISTEJA. Pommi voi olla missä vaan, lentäjä voi pudottaa koneen tahallaan, lentoemo voi myrkyttää sun tsufet, vierustoveri saattaa tappaa sinut paljain käsin… Ei kannata mennä lentokoneeseen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat