Mangosta pitäviä paikalla? Mitä teet mangosta ruuaksi?
Kommentit (13)
Thai ruokaa. Tasapainottaa kivasti chilin tulisuutta.
En käytä sitä varsinaisesti ruoanlaitossa, jopa Thaimaan reissuilla se on loistanut jälkkäreissä ja sellaisenaan+salaateissa ja juomissa. Tykkään lisätä sitä myös mm chia-aamupalaan.
Kun valmistan intialaista ruokaa teen kotitekoista mango chutney, älyttömän hyvää.
Lisään puuroannokseen puolet mangososepakkauksesta, siis 250 ml. Mangosose on 100 % mangoa, ei sisällä mitään muuta. Paljon helpompi syödä kuin syötävän osan irti saaminen kokonaisesta mangosta, eikä mitään mene biojätteeseen, niin kuin mangosta menee kuoret ja iso kivi.
Ei Suomessa myytäviä raakana poimittuja mangoja voi syödä, kun kerran on maistanut kypsää mangoa jossain muussa maassa.
Vierailija kirjoitti:
Ei Suomessa myytäviä raakana poimittuja mangoja voi syödä, kun kerran on maistanut kypsää mangoa jossain muussa maassa.
Ruotsissa?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei Suomessa myytäviä raakana poimittuja mangoja voi syödä, kun kerran on maistanut kypsää mangoa jossain muussa maassa.
Ruotsissa?
Vaikka siellä. Kysy Keskolta ja S-Ryhmältä miksi tuovat halvinta mahdollista paskaa maahan.
Kerran laitoin purkkimangoa kananjauhelihan sekaan ja oli tosi hyvää. Varmaan salaatissa vielä parempi mutta en ole jaksanut kokeilla.
tää on ihan mielettömän hyvää,myös mangon kans. https://www.newmalaysiankitchen.com/thai-chilli-salt-prik-kab-klua/
Kalakeittoa.