Paljonko käytätte rahaa omien lasten lahjoihin?

Vierailija

Meillä käytetään varmaan noin 100€ yhteensä kahdelle pojalle, toinen 6 ja toinen 2.
Saavat yhteisenä Toy Story-pleikkapelin, vanhempi saa myös yhden edukkaan pc-pelin, jonkun experimental lab-setin, pyjaman. Nuoremmalle hot wheels- autoradan pätkä ja pyjama.
Molemmat isovanhemmat, isomummo, kummit 3 kpl/lapsi, tädit ja sedät muistavat lapsia. Eli pakettimäärä on taas huikea. Lapset eivät myöskään toivo mitään isoa ja erikoista, tai no, psp4 mutta ei todellakaan hankita.

Sivut

Kommentit (66)

Vierailija

100-200€, 8-vuotias. Ei tule paketteja muualta.

En ole vielä ajatustakaan uhrannut koko asialle, jotain barbie-tyyppisiä keijuja tais lelukuvastosta näyttää.

Joulukalenterista tulee 500 palan palapeli 24 osassa.... maksoi 12€.

Vierailija

Lapsilla kun oli äsken syntymäpäivät niin toiselle meni 6(!) pakettiin noin 100e ja toiselle 6 pakettiin noin 120-130e. Lapset 6- ja 8-vuotiaita. Tuon lisäksi olivat kabverisynttärien lahjat, ja äitini postipakettina laittamat pienet lahjat.

Jouluksi menee varmaan suunnilleen samat summat. Monena vuonna oma isoäitini on kylläkin antanut 100e per lapsi lahjojenhankintaan, aika kiva apu... Muina aikoina ei leluja tms krääsää juuri ostella. Nuorempi ostaa jo viikkorahoillaan innokkaana mm. muovisia pikkueläimiä.

Vierailija

Meidän vauva viettää ensimmäistä jouluaan, ikää hänellä on silloin 4kk., joten emme ole hänen lahjoihinsa laittaneet kuin 23€ (neulepaita, housut, pyyhe). Tiedän että muut sukulaiset ja ystävät lahjovat häntä puolestamme, vaikka olen painottanut ettei noin pienelle tarvitsisi mitään hankkia.

Vierailija

400-500 €, yhdelle teinille. Vaatteita, meikkejä, hiustenhoitotuotteita ja lahjakortteja. Pari pientä lahjaa saattaa ehkä tulla perheen ulkopuolelta.

Vierailija

Niin mäkin muistan omieni lisäksi 6 kummilasta ja 5 sisaruksen/läheisen lasta. Eli kylläpä vain hurahtaa vaikka miten valmistautuu ajoissa... ap

Vierailija

N. 50 €, ostan matkalaukun ensi kevään reissua varten. Poika on 1 joten ei vielä ymmärrä lahjojen päälle + sukulaiset lahjovat välillä vähän liikaakin...

Vierailija

Joku 200-300€ per lapsi, joita on kaksi. Uudet älypuhelimet täytyy myös ostaa kummallekin, mutta ne on sovittu etukäteen eivätkä siis kuulu tuohon budjettiin. Miehen lahjat ovat yleensä arvokkaampia joten vaikka niitä on vähän, niihin voi mennä tuhatkin euroa.

Vierailija

Hirveitä summia!!!
Tiedättekö,että raha ei tuo onnea...
Meillä menee 4 lapsen joululahjoihin varmaan yht. 100€.
Viettäkää niiden lastenne kanssa mieluummin aikaa. Se on niille tärkeintä. Meillä ainakin näin joulun alla askarrellaan,maalataan,piirretään,leivotaan pipareita....
Eikä olla mitenkään erityisen köyhiä.
Asiat tärkeysjärjestykseen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat