Iltalehden juttu Lampelan exästä tsemppamassa Lampelaa - mikä ei kuulu joukkoon?

Vierailija

Noilla on vissiin joku minimimerkkimäärä, että minkä verran merkkejä pitää saada täyteen/juttu kun nuo tunkee juttuihinsa asioita joilla ei ole mitään relevanssia käsiteltyyn asiaan.

Kuten nyt tämäkin:

"Julkisuuteen Tavallista elämää -televisio-ohjelmassa kohuasianajaja Heikki Lampelan naisystävänä tullut Danita Westphal nähtiin sittemmin myös mukana Äitien sota -ohjelmassa tyttärineen. Kiinteistönvälittäjänä työskentelevä Westphal ei ole seurannut aktiivisesti ex-miesystävänsä oikeudenkäyntiä, jossa Lampelaa uhkaa vankeusrangaistus nykyisen naisystävänsä Hanna Kärpäsen pahoinpitelystä syytettynä.

-Toivon Heikille tsemppiä, mutta kaikki tuo häneen liittyvä ja yhteinen aikamme tuntuu nykyisin hyvin kaukaiselta, Westphal totesi torstaina suunnittelija Eeva Melan valokuvanäyttelyn avajaisissa Helsingin Lasipalatsissa.

Ura kiinteistöalalla on Westphalin mukaan nousujohteinen.

-Suoritin LKV-tutkinnon ja se meni kerralla läpi. Myös myynnit ovat ainoastaan kasvaneet verrattuna viime vuoteen, Westphal kertoi."

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015111220655375_vi.shtml

Että kissasta pesukoneeseen ja Lampelasta LKV-tutkintoon. Tuo kuvateksti vie kuitenkin voiton: "Olen ollut kahdeksan vuotta absolutisti ja 25 vuotta kasvissyöjä, Danita Westphal kertoo elintavoistaan". Okei...

Kommentit (1)

Vierailija

Tsekkaapas Johanna tukiaisen blogia seiskassa, siellä samanlaista tajunnanvirtaa.

Mutta asiaan, iltapaskojen toimittajat on luokattoman huonoja, kopioi uutisistaankin puolet buzzfeedistä, oikeinkirjoitus on mitä on ja faktoja ei edes viitsitä tarkastaa.

"Bordellikooma" "kohukaunotar" , nyt vilahti tissi-uutisia bimbotyrkyillä maustettuna.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat