NP ultrasta! !

Vierailija

Kävin juuri. Sikiö vastasi viikkoja rv 12 + 6. Mutta ! Ei osannut kuulemma sanoa sukupuolta suuntaan tai toiseen. Ainoastaan että "pitkulainen uloke näkyy, onko se sitten pippeli, en tiedä " niin että onko tyttösikiöillä sitten tollasta uloketta ollenkaan? Ja onko tosiaan mahdoton sanoa tossa vaiheessa kumpi on ?

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Kun odotin niin paljon että saan tietää. Yksityiselle mentävä. Edellisestä ultraaja tiesi että poika tulossa rv 12+3. Tai kysyi oikein itse että haluatko tietää sukupuolen kun näkyy tässä nyt niin selvästi.
Ap

Vierailija

No ei todellakaan ole. Vaan se että siellä on kaikki hyvin ! Kait sitä oli niin varma että sais tietää sukupuolen kun viimeksikin sanoi heti :D no mut yksityinen kutsuu!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ammattitaidon ultraaja. Voisi edes yrittää veikata jotain jos ei varmaksi tiedä. Meillä 4 lasta ja kaikista tiennyt np ultrassa.

Totta, onhan siinä 50-50 mahdollisuudet, että menee oikein. Tosin arvaus ei välttämättä ole yhtään parempi kuin kenenkään arvaus, joten en näe mitä hyötyä siitä voisi olla.

Vierailija

Googlaa "nub theory". On mahdollista selvittää sukupuoli jo noilla viikoilla mutta ei tietenkään ole 100% varma. Ja sitä ei todellakaan lähdetä noilla viikoilla selvittämään koska vaatii aikaa ja hyvät laitteet ja olisi todella turhaa, lisäksi tällä estetään epätoivotun sukupuolen abortointi. Ne joille on sanottu sukupuoli niin voi olla että ulokkeen suunta on näkynyt niin selkeästi että ultraaja on rohkeasti uskaltanut sanoa tai sitten on luullut uloketta (joka on tytöllä ja pojalla tuossa vaiheessa samanlainen) pippeliksi ja on käynyt tuuri että osui oikeaan ja tuli poika. Näitäkin nimittäin löytyy. T.kätilö.

Vierailija

Mullakin oli tänään np ultra. 1.4 oli turvotus. Eli onko millanen lukema ? Lääkäri sano et normaali, mut edellisessä raskaudessa oli 0.6 niin kuulostaa isolle. Kokemuksia ?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mullakin oli tänään np ultra. 1.4 oli turvotus. Eli onko millanen lukema ? Lääkäri sano et normaali, mut edellisessä raskaudessa oli 0.6 niin kuulostaa isolle. Kokemuksia ?

Kuulostaa normaalille. Itsellä oli muistaakseni 1.3 ja ihan terve lapsi syntyi.

Vierailija

Poika saattaa näkyä jo rv 12-13 eli np-ultran aikaan, mutta yleensä lääkäri ei tuossa vaiheessa suostu sanomaan sikiön sukupuolta. Minulla np-ultrassa näkyi pojan sukupuolielimet rv 13, lääkäri, eräs Suomen tunnetuimmista sikiödiagnostikoista näki sen selvästi, mutta ei sanonut sitä, mutta myönsi sittemmin rakenneultrassa, että oli nähnyt sukupuolen jo tuossa vaiheessa. Nimenomaan, jos on huippulaitteet ja huippu-ultraaja, np-ultrassa voi nähdä sikiöllä pojan tunnusmerkit ja ne eivät muuksi muutu raskauden aikana, mutta tuossa vaiheessa vielä tytöltä näyttävä sikiö voikin olla pian selvä poika. 

Eli ainakin Suomessa sukupuoli selviää ultralla vasta rakenneultrassa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat