Huomaat olevasi ainoa ihminen kenties koko maailmassa, mitä teet?

Vierailija

Eli hypoteettinen tilanne:
Aamulla menet ruokakauppaan ja kaikki on aivan normaalisti, ihmisiä näkyy kauppamatkalla ja matkalla on työmaa, jossa on väkeä töissä.
Maksat ostokset ja poistut kaupasta. Ulkona et näe yhtään ihmistä, mutta näet koiran joka on jätetty odottamaan kaupan eteen ja pari lintua. Jatkat matkaa ja huomaat ettei missään näy yhtään ketään, jopa työmaalla on aivan hiljaista. Hämmennyt ja palaat kauppaan kysymään mihin kaikki ovat hävinneet, mutta kaupassa ei ole ketään. Mitä teet?

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Etsisin Alkon ja ryyppäisin hämmennykseen ja epätoivoon. Sitten varmaan holtittomasti pyörisin ympäriinsä ja yrittäisin etsiä ihmisiä. Myös netistä. Jos ketään ei löytyisi kerta kaikkiaan mistään, varmaan painautuisin maahan ja rääkyisin itseni hengiltä. Eihän tommosta tilannetta voisi mitenkään järjissään kestää! 

Vierailija

Mietin mitäs nyt. Mihin kannataa suunnata jotta saan vastaisuudessa ruokaa, juomaa ja muita tarpeellisia asioita. Varmaan hakeutuisin johonkin taloon jossa puulämmitys ja -hella, mutta aluksi pysyisin mahdollisimman lähellä isompia kauppakeskittymiä jotta voisin hyvödyntää niitä (ruokaa, juomaa,muita tarvikkeita). Sopivan tukikohdan löydettyäni ryhtyisin hamstraamaan varastoja ja kirjoja jotta oppisin niitä tarpeellisia taitoja mitä en vielä osaa.

Vierailija

Mun mielifantasia teini-iässä. Pohdin useinkin, miten elelisin, jos koko muu ihmiskunta katoaisi.

Yleensä punaisena lankana noissa kuvitelmissa oli se, että lähtisin etsimään toista eloonjäänyttä. Vapauttaisin eläimiä. Ajaisin autoista polttoaineen loppuun. 

Hmmmm..

Alan suunnittelemaan matkaa etelämpään, sillä en halua olla hankien ja pakkasten keskellä siinä vaiheessa kun petoeläimet alkavat liikkua pihapiireissä hakiessaan hylätyistä maataloista kuolleita tuotantoeläimiä.. matkalla etelään harjoittelen ampumataitoja ja etsin paikan, jossa voin tulla ympäri vuoden toimeen pienellä maanviljelyllä ja pienellä karjalla. Hankin laumanvartijakoiria suojelemaan ja metsästyskoiria metsästykseen. Metsästän villiintyneitä hevosia ruoaksi itselle ja koirille. Kissat pitävät pihapiirin puhtaana hiiristä.

Vierailija

Menen kotiin etsimään miestäni. Häntä ei löydy, kissa kyllä. Yritän soittaa kaikkiin puhelimen muistissa oleviin numeroihin, mutta kukaan ei vastaa. Silittelen kissaa ja juttelen sille. Yritän selvittää netistä ja/tai televisiosta mitä on tapahtunut, tuloksetta.

Jonkin aikaa menee varmaan shokista selviämiseen, sitten alan etsiä lämmintä ja turvallista asuinpaikkaa itselleni ja kissalle, hamstrata ruokaa, kynttilöitä, polttopuita, tulitikkuja  jne. Haen apteekista tarvitsemani lääkkeet. Harmittelen etten ymmärrä mitään teknisistä laitteista, autoista, aseista, maanviljelyksestä, karjanhoidosta ym. tarpeellisista taidoista.

Vierailija

Vaihtoehtoja olisi kaksi, joko maailman ihmiset on todella kaikki kadonneet tai sitten minä vain olisin seonnut, joista tuo sekoaminen olisi se todennäköisempi vaihtoehto. Yrittäisin testata asiaa varmaan jotenkin, menisin kauppaan ja kävelisin kamojen kanssa ulos ja katsoisin hälyttääkkö portit ja tapahtuuko mitään. Kiertelisin paikkoja ja yrittäisin etsiä vastausta. 

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat