Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015110720629284_vi.shtml

Onko kenenkään muun mielestä tämä eukko aikamoinen tyrkky? Todella hyvässä kunnossa ikäisekseen ja synnyttäneeksi naiseksi, mutta tuo itsensä tyrkyttäminen menee jo mielestäni vähän yli. Mielipiteitä?

Sivut

Kommentit (83)

Vierailija

Ei mikään niin sanotusti häiritse, ihmettelen vaan. Tosin on myönnettävä, että naisen lapset säälittää todella paljon. Mun mielestä on itsekästä hakea tuolla tavalla huomiota äitinä, varsinkin jos on teini-ikäisiä lapsia. Lähinnä kyllä ihmetyksen, säälin ja myötähäpeän sekaisia tunteita herättää, ei kuitenkaan siihen asti, että häiritsisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei haittaisi jos ei hänellä olisi lapsia. Silloin vain korkeintaan vanhempansa häpeisivät. Mutta nyt lapsetkin joutuvat häpeämään. Kyllä iljettäisi jos tuo olisi oma äitini. Vaikeaa olisi suhtautua tuollaiseen lutkamaisuuteen. 

Vierailija

No oisko noi housut voinut vetää vielä vähän alemmas että pillu näkyisi. Onnea vaan tän tannin lapsille, äiti huoraa fyrkkaa netissä.......  minkäsikäiset lapset sillä joutuu häpeämään?

Vierailija

Lapsia käy minunkin sääliksi. Vanhin poika taisi olla katkaissut välinsä kuvien takia? Ymmärrettäväähän se on, tuskin kukaan poika haluaa kuulla kavereiltaan MILF-vitsejä omasta äidistään.

Vierailija

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Suomalaisaidin-Playboy-kuvat-olivat-l...

"Välit poikki lapsiin, jotta voi olla alasti lehdissä, kuului Susannan pojan päivitys sosiaalisessa mediassa.

Seiska tavoitti alkuviikosta Susannan, joka oli asiasta vaitonainen. Hän kertoi viettävänsä aikaa lastensa kanssa, jotka ovat parhaillaan syyslomalla koulusta.

– Vaikka itseäni puolustaakseni ja totuutta puhuakseni minun kannattaisi jo tässä vaiheessa sanoa vaikka mitä, niin en halua. Kyse on lapsistani, joita rakastan eniten maailmassa, Susanna viestitti Seiskalle."

Yhden pienen tytön ja kolmen teini-ikäisen (13,16,18) pojan äitinä on vaan niin vaikea ymmärtää tollasta itsekkyyden ja itsekeskeisyyden määrää. Itseään voi toteuttaa ilman alastonkuvia ja muutenkin kuin lasten kustannuksella.

Vierailija

Inkoh tehty nose -job... ainaki mulla tuli semmonen fiilis.

Oliko tämä muuten se Petteri Jussilan sisko ? Oisko Jutta antanut vinkkiä että kun naaman saat iltikseen niin rahaa alkaa tulemaan...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lapsia käy minunkin sääliksi. Vanhin poika taisi olla katkaissut välinsä kuvien takia? Ymmärrettäväähän se on, tuskin kukaan poika haluaa kuulla kavereiltaan MILF-vitsejä omasta äidistään.

Poikaparka. Äiti mieluummin hyväksyy sen, että katkaisee välit poikaansa, kun olisi esittelemättä persettään maailmalle netissä.. jo on itsekäs "äiti"-ihminen. hyi hitto. Ymmärtäisin, jos ei olisi lapsia, mutta vielä teini-ikäisiä... 

Vierailija

Sen täytyy pitää käsiä ylhäällä noissa kuvissa, ettei tissit roiku liian alhaalla, kun ei ole rintsikoita pitämässä niitä ylhäällä:DDD

Vierailija

Samoilla kulmilla eli Lempäälässä asustaa oikeasti kaunis nelikymppinen muutaman lapsen äiti. Tämä nainen otatti itsestään ammattikuvaajalla kuvasarjan seksikkäissä alusvaatteissa, miehensä synttärilahjaksi.

Vaikka olenkin nähnyt ko naisen bikineissä uimarannalla (ns Bond-tyttö tyylinen rantautuminen), kyllä leuka putosi kun näin yhden noista kuvista ns säädyllisemmältä osastolta. Meinaan millä tahansa osa-alueella olisi edustavampi vaihtoehto alan lehtien sivuilla kuin tämä joka sinne itsensä on jo "onnistunut" laittamaan. Mutta tämä leidi onkin sen verran maanläheinen tapaus, ettei ihan heti moiseen lähde vaikka ns ulkonäöllistä varaa olisikin.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat