Omat vuokrasopimukset avoliitossa

Vierailija

Onko mahdollista, että molemmat tekevät omat vuokrasopimukset avoliitossa? Pointtina siis se, että molemmat maksavat omat puolikkaansa, eikä ole vastuussa toisen vuokranmaksusta.

Kommentit (3)

Vierailija

Oma nimi on saatava vuokrasopimukseen eli molemmat ovat vuokralaisina eikä toinen vaikka ole toisen alivuokralaisena. Muussa tapauksessa se päävuokralainen on vahvoilla jos ero tulee.

Kun vuokranantaja vuokraa vaikkapa yhtä kaksiota, niin olettaisin, että hän tekisi yhden vuokrasopimuksen pariskunnan kanssa. Opiskelijoiden soluasunnoissa taas voi olla jokaisella oma vuokrasopimus.

Vierailija

Aika nihkeästi vuokranantajat tekevät sopimuksia, missä kumpikin ei olisi kokonaan vuokrasta vastuussa. Minäkin asuin kimppakämpässä kaverin kanssa nuorena, mutta ongelmatilanteessa sitten selvisi, että minulla oli velvollisuus maksaa myös kaverin puolikas siltä kuulta, kun jätti maksamatta
Joku ja/tai-pankkitilien tyyppinen sopimuskikka siinä oli, mitä en itse edes tajunnut kun allekirjoitin.

Vuokranantaja kuitenkin haluaa rahansa joka kuukausi ja tulee kaikenlaisia ongelmia, jos toinen laiminlyö maksun, ja va joutuu häätämään sitten toisenkin joka kuitenkin on maksunsa hoitanut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat