Lue keskustelun säännöt.
Onko jollakin hyviä kalansuolausniksejä?
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Ripottele karkeaa suolaa perattujen kalojen vatsaonteloon, tai fileiden väliin siksi aikaa kunnes valmistat. Ja kalat kylmään sitten heti. Äläkä säilytä niitä pitkään. Sitten karistelet suolarakeet pois, ja teet ruoaksi. Siinä se.
Pikkuisen sokeria mukaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jos paistan mukkuja tai silakoita, niin kannattaa suolata ne paiston jälkeen suolavedess'ä. tuleepi hyviä.
Ripottele karkeaa suolaa perattujen kalojen vatsaonteloon, tai fileiden väliin siksi aikaa kunnes valmistat. Ja kalat kylmään sitten heti. Äläkä säilytä niitä pitkään. Sitten karistelet suolarakeet pois, ja teet ruoaksi. Siinä se.