Uskotteko kuuhun?

Vierailija

Onko sitä oikeesti olemassa? Mitä ootte mieltä

http://tietoinfo.net/2015/11/02/tutkijat-kiistelevat-kuun-olemassaolosta/
 

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

"Neuvostoliittolaiset tiedemiehet Michael Vasin ja Aleksander Schcherbakov kertoivat jo 70-luvulla kuun olevan avaruusolentojen rakentama valtava avaruusalus. Sittemmin on kuitenkin saatu luotettavampaa tietoa, jonka perusteella voidaan sanoa kuun olevan eliitin eli illuminatin (NWO) rakentama keinotekoinen järjestelmä."

Onpa hyvä että on vihdoin saatu luotettavaa tietoa asiasta.

Vierailija

Onhan se olemassa, on ollut kauan ennen ihmistä ja tulee olemaan kauan ihmisen jälkeen. Jännä ajatus, samaa kuuta ovat katselleet kaikki historian merkkihenkilöt ja rakastavaiset ympäri maailmaa...

Vierailija

"Liskohallinnon tavoitteena on hallita maailman kansoja, ja liika tietoisuus ympäristöstämme uhkaa sitä. Me Tietoinfon toimittajat paljastamme aukkoja Matrixissa vaikka omien henkiemme uhalla!"

Täähän on huippu sivusto. Kiitos ap tästä.

Vierailija

En todellakaan usko! Hulluja ovat jotka kuuhun uskovat, tai aurinkoon tai planeettoihin tai aurinkokuntaan tai Maahan! Kotkanmunastahan eiku Sotkan munastahan me synnyttiin. Vai olikose niin että ollaan jättiläisen silmässä.. No anyway planeetat, avaruus ja universumi on pelkkää Illun salajuonta. (Faktatietoa)

Vierailija

Aika maagiselta se kuu näytti, kun viime viikolla sitä katselin. Hyvin voipi olla salajuoni koko kuu.

Auringon olemassaoloakin on syytä epäillä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat