Vierailija

Kaverille, joka juo ruoalla puolikkaan pullon viiniä vai kaverille joka polttaa yhden sätkän kannabista?

Kommentit (11)

Vierailija

Sille joka juo puolikkaan pullon viiniä. Itsekkin juon silloin tällöin, vaikka lapset on kotona. Puoli pulloa on kaksi lasillista.
Huumeiden käyttöjät on aina arvaamattomia. Tai niillä on epämääräisiä kavereita. En haluaisi altistaa lastani tälläiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kannabis kyllä muuttaa todellisuudentajua, tietty jos on tottunut polttaan niin sitten tuskin kovasti haittaa. Itse menen enemmän pois tolaltaan kannabiksesta ja en ole lapsenvahdintakykyinen.

Veisin mieluummin viiniä juoneelle.

Vierailija

Jos sitoutuu lapsen hoitoon, sitoutuu olemaan selvinpäin. Tämä koskee niin alkoholia kuin kannabista. 

Eli en kummallekaan, jos tiedossa on, että alkoholi tai kannabis on kuviossa. 

Mutta tarkoittanet, että on pakko viedä jommallekummalle? Sitten se riippuisi huimasti muista tekijöistä. Mutta sanotaan, että tälle viinin juojalle. Kannabis on nimittäin itselleni vieraampi aine. 

Tiedän, ettei normaali aikuinen humallu puolesta pullosta viiniä siten, että lapsenhoito vaarantuisi. 

Vierailija

Kumpikaan tuskin optimaalisessa tilassa vahtimaan lapsia. Mutta riippuu paljolti henkilön luonteesta. Varsinkin kannabiksen tapauksessa. Joku saattaisi keskittyneesti leikkiä lapsen kanssa ja molemmilla olisi kivaa. Joku toinen taas unohtaa lapsen, kun muut asiat vievät huomion toisaalle.

Vierailija

Jotenkin ymmärrän sen että ruualla juodaan viiniä, mutta kannabiksen yhdistän lähinnä illanviettoihin kavereiden kanssa. En oikein ymmärrä minkälainen ystävä se olisi joka haluaisi välttämättä polttaa kannabista juuri silloin kun minun lapseni olisi hänellä hoidossa. Pitäisin sitä niin omituisena, että valitsisin tuon viinin lipittäjän.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat