ap

Yritin googlata, mutta en löytänyt mistään tuon S-GreerE:n selitystä, tietäisikö joku? :) en edes huslabin sivuilta löytänyt, jonne verikokeet menivät täältä perähikilän terveyskeskuksesta..

Kommentit (6)

Vierailija

En ole ikinä kuullut, vaikka olen työskennellyt sairaalassa parikymmentä vuotta. Onko joku hyvin harvinainen tutkimus? Miksi se otettiin? Tai kenties kuulit sen nimen väärin? Tai sitten, voisiko kyseessä olla määritysmenetelmän nimi? Esim. labrapyynnöissä saattaa meillä lukea "hitachi", vaikka on pyydetty Na, K, Krea ja "hitachi" onkin sitten vaan ilmeisesti sen näytteenottoputken tyyppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
seap

Tuo nimike oli tuossa labralappusessa ja miulla on ollut maksa-arvot todella korkeat (yli 1000) ja ylävatsavaivoja niitten takia otettii.. kiitos kuitenkin vastauksista, kyllähän se sitten parin viikon päästä ainakin selviää :) sitten kanssa otettiin P-TT-INR joka nopean googlailun tuloksena vissiinkin kertoo veren "paksuudesta?"

Vierailija

INR kertoo tosiaan veren hyytymisnopeudesta. Hyytymistekijät tuotetaan maksassa, joten jos maksa toimii huonosti, INR-arvo saattaa olla normaalia korkeampi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat