Vierailija

Elikkä näin itsekkin Keskustalaisena olen miettinyt sitä kun Keskustapuolueessa on ensinnäkin se niin sanottu punamultasiipi jotka kannattavat yhteistyötä Sosiaalidemokraattien kanssa sekä myös se porvarisiipi jotka kannattavat yhteistyötä taas Kokoomuksen kanssa. Että mistä nämä 2 ryhmää oikein juontavat juurensa? Olen tutkinut Maalaisliitto/Keskustan historiaa, ja silloin kun Maalaisliitto perustettiin 1906 niin siihen liittyi sekä Vanhasuomalaisia että Nuorsuomalaisia. (Vanhasuomalaiset ovat siis Kokoomuksen ja Nuorsuomalaiset Edistyspuolueen ja Liberaalien edeltäjiä.) Että onko tämä niinkin vanhaa perua että se punamulta porukka on näitä entisiä Nuorsuomalaisten perillisiä ja porvariporukka taas entisiä Vanhasuomalaisten perillisiä? Vai tietäiskö joku asian vielä paremmin?

Kommentit (2)

Vierailija

Miten miellät nykyään keskustan oikeiston ja vasemmiston? Keitä niihin kuuluu?

Mielestäni 90% kepuleista on opportunisteja, joille kelpaa mikä tahansa linja kunhan päästään iltalypsämään ja pekkaroimaan.

Vierailija

Minähän aloituksessa kerroin siitä, mutta mitä tulee henkilöihin niin jos mietitään näitä takavuosien puheenjohtaia niin ehkä Paavo Väyrynen on paremminkin sinne vasemmalle päin kallellaan kun taas esimerkiksi Esko Aho oikealle. Mutta täytyy muistaa myös sekin että vaalitulos on yleensä se joka viime kädessä ratkaisee aina hallituspohjan, niin kuin viime kevään vaaleissakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat