kohta 9v pojalla mandariinin kokoinen "patti" vatsassa.

Vierailija

Poika valitellut ajoittain, ehkä kerran-kaksi viikossa vatsakipuja ja pahoinvointia parin kuukauden ajan. Eilen illalla oli vatsa taas kipeä sanoi, että siellä tuntuu patti. Painelin vatsaa ja selkeästi navan seutuvilla tuntui jotain.

Lääkäri huomenna, mutta nyt huolettaa kovasti, netistä en uskalla edes lähteä "diagnoosia" lähteä etsimään. Ruokahalu kuitenkin pojalla hyvä ja yleisvoinniltaan ok ilman noita satunnaisia mahakipuja. Alkusyksystä oli jonkin aikaa kovaa närästystä nukkumaan mennessä, mutta se mennyt ohi.

Kommentit (4)

Vierailija

Tyrähän se on, eli aukko vatsanpeitteissä josta suolisto tullut läpi ikään kuin nahan alle. Hoidetaan tähystysleikkauksella mikäli ei kovin iso ole. Rutiinioperaatio vaikkakin kipeä sen jälkeen on toki hetken. Ei mitään vakavaa siis kunhan tulee ajoissa hoidetuksi! Huoli pois :)

Vierailija

Toivotaan parasta! Meilläkin lapsella harvakseltaan päänsärkyä ja toisina päivinä taas sanoo että vatsaan sattuu, mutta ei ole muuta oiretta. Kun on vähäistä oiretta, syy voi olla vaikka siinä että on väsynyt tai jännittää jotakin tulevaa tapahtumaa. Teillä on nyt selkeä oire ja se varmasti tutkitaan tarkkaan. Onnea matkaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat