Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://www.hs.fi/ura/a1446092070558#kommentit

verkostot ja linkedin ovat päivän sana:)

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Juttu havainnollisti kyllä hyvin, miten ulkonäön merkitys korostuu ja ns.pärstäkerroin on kaikista tärkeintä. Taviksen näköinen pallinaama kelpaa enää paskaduuneihin, eikä aina niihinkään. Kohta on kauneus- ja laihdutusleikkaukset pakollisia tässä sairaassa yhteiskunnassa. Tuokin tyyppi pääsi humpuukihommiin Zalandon ryysymyymälään hirvittävän panostuksen jälkeen. Ei käy kateeksi käy tulevia aikuisia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Rekrytoinnin ammattilainen lienee kyllä yksi historian turhimmista ammateista.

  • ylös 10
  • alas 0
Vierailija

Videohaastis on ihan sama juttu kuin perinteinen työhaastattelu, mutta se on logistisesti kätevämpi koska ei tarvitse matkustaa.

Noi interaktiiviset cv:t sun muut jipot eivät oikeastaan ole valtavirtaa. Ehkä jonnekin somekonsultiksi vaaditaan kikkakuutosia että erottuu niistä 700:sta muusta viestinnän maisterista, mutta kyllä perinteisiin asiantuntija-ammatteihin hakeutumisessa sähköinen hakemus ja CV jyräävät edelleen.

Verkostot ja suhteet mm. LinkedInissä ovat hyödyksi. Työpaikan voi silti löytää ilmankin.

Tuntuu hassulta että ihmisten pitäisi kilpailla siitä että pääsee tekemään jotakin sellaista, mikä aiheuttaa lähinnä stressiä eli työtä. Olisi jotenkin luontevampaa että ihmisille vain osoitettaisiin erilaisia töitä ja voisi valita vähiten ahdistavan. Toki korkeimpien palkka-alojen statuksesta nauttijoilla on vähän eri tilanne; voivat tehdä vähän työtä ja elää silti herroiksi. Yhteiskunta toimiikin vähän niin, että ne kaikista vähiten työtä tekevät nauttivat suurinta palkkaa. Kaikista nopeiten loppuun palavat taas sitä huonointa.

-Mies 29v + 1v-

Vierailija

Ei ole verkostoja enkä ole linkeid:ssä. Hain juuri töitä cv:llä, jossa ei ole edes valokuvaa. Haastatteluun silti pyysivät. Palkka olisi yli 4000.

Sisältö jatkuu mainoksen alla