Mitä hyviä ja halpoja suomalaisia tuotteita tiedätte?

Vierailija

Haluan tukea näinä vaikeina aikoina suomalaista työllisyyttä, vaikka tukien varassa elävänä opiskelijana se on vaikeaa. Kaupassa on usein pakko valita se kaikkein halvin vaihtoehto, kun rahat ei riitä muuhun. Siksi yllätyin iloisesti, kun huomasin että osa X-tra -terveyssiteistä on valmistettu Suomessa. Ostin 14 siivellisen ohutsiteen pakkauksen, joka maksoi Prismassa 80 senttiä. Muutaman päivän kokemuksella hinnan suhde laatuun on erinomainen.

Mitä muita hyviä ja halpoja suomalaisia tuotteita tiedätte?

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

XZ ja sitten vielä halvemmat; Linna ja Erittäin hieno suomalainen.

Serto pyykinpesuaineet ovat mielestäni edullisia, varsinkin tarjouksessa.

kamaa

Vaikka Fiskars ei olekaan halpa, niin pienet ja vähän suuremmat käyttötavarat ei aina kaada budjettia, jos niitä tarvii. Esimerkkejä:

- sakset

- vesuri

- kirves

Vierailija

Xz shampoot ja hiitoaineet on oikeasti hyviä.

Kuoman ja Sievin kengät on hyviä ja laatuunsa nähden halpoja.

Sauson hanskat on hyviä, mutta ei ehkä erityisen halpoja laatuunkaan nähden, aika keskihintaisia - enkä oo varma, missä ne tehdään.

Fiskarsin Suomessa tehdyt (tekopaikan saa tietää lukemalla tuoteselosteen) teräsastiat ja välineet on hyvänlaatuisia (uunivuoat jne€) mutta monet niistä vähän kalliita. 

Vierailija

Kaali, porkkana, punajuuri ja lanttu. Kaikki väheksyttyjä mutta maukkaita, terveellisiä ja monikäyttöisiä kasviksia. Maksaa halvimmillaan n. 0,50 €/kg (juurekset 2 kilon pusseissa).

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat