Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kysymys Nelan katoamisesta

Vierailija

Olen tässä ihmetellyt, että kuka tuo Jarkko Hyöppönen on joka tota Nelaa jatkuvasti etsii hyvin aktiivisena? Käsittääkseni ei siis tuntenut Nelaa eikä sen aviomiestä eikä liity heihin millään tavalla. Musta on jotenkin outoa, että täysin ventovieras ihminen ottaa etsinnät omiin käsiin noin aktiivisesti vaikkei edes tunne kadonnutta eikä kuulu hänen lähipiiriinsä. Jos mun mies yhtäkkiä alkais etsimään jotakin tuntematonta kadonnutta naista tuollaisella intensiteetillä, niin kyllä epäilykset vähän heräisivät.

Kommentit (2)

Vierailija

Aika tavallista se on. Voi olla transferenssia tai jotain, mutta hyvin usein nämä etsijät saattavat muuttua ihan pakkomielteisiksi.

Vierailija

Käyppä lukaise murha.infoa. kävin ja järkytyin. 500 (!) Sivua täyttä p####njauhantaa mitä ehkä olisi voinut tapahtua. . En ymmärrä miksi toisesta ja hänen omaisistaan saa kirjoittaa julkisesti tuollaisia perättömyyksiä. Mietin että mikä saa nuo ihmiset noin pakkomielteisesti tekemään tuollaista? Ei minusta ole tervettä olla noin innostunut toisen tragediasta. Miten on edes aikaa tuollauseen? Nämä ihmiset ei auta nelaa mitenkään, päinvastoin. Nelaa on epäilty mm. Huoraksi, pettäjäksi, rikolliseksi, huumeiden kuljettjaksi... sergei mm. murhaajaksi..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat