Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Näppylöitä koko perheellä, diagnoosia vailla!

Vierailija

Kaksi viikkoa sitten pojalle ilmaantui alavatsaan ja selkään rykelminä näppylöitä, kuin hyttysen pistoja. Hoidettiin kortisonilla. Ajattelin uuden lakanan olevan syynä.

Itselleni ilmaantui kolme päivää sitten olkapäähän samoja näppylöitä. Ovat ajoittain kutiavia, suurimmaksi osaksi eivät. Kävin työterveyslääkärillä, sain antihistamiinia ja kortisonituyppistä voidetta hoidoksi.

Miehellekin on ilmestynyt yksi näppy sinne, toinen tänne. Jalkoihin ja käsivarsiin. 

Tänään huomattiin toisella lapsella rintakehässä n. 10 näppylä. Ovat tosi punaisia. Eivät ainakaan vielä kutia.

Mikä meitä vaivaa?

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Lintukirppu? Veli sai niistä apsena isohkoja kutisevia paukamia vaikka muu perhe tuskin huomasi puremia. Niitä voi tulla esim. kuivattaessa vaatteita/lakanoita ulkona.

Vierailija

Lintukirpuille aika myöhäinen syksy.Saattaa olla luteitakin. Googlen kuvahakuun lintukirpun purema tai luteen purema, näyttääkö tutulta?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Luteita

Ah, vanhat kunnon luteet ne on tehneet comebäckin, si ulla on ap kuules lutkoita riesanasi. Osta heteka-sängyt koko perheellesi niin lutikat kuolevat jo vuodessa nälkään.lutikat ovat verenimijöitä mutteivat osaa kiivetä rautasänkyyn, lutikat imevät verta öisin ihmisestä ja elävät huonekaluissa, niistä on vaikea päästä eroon, onnea vaan sulle!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat