Miten vietätte Halloweeniä lastenne kanssa?

Hallo

Saavatko he pukeutua vampyyreiksi, luurangoiksi tai joksikin muuksi pelottavaksi ja onko heillä joku ikäraja muiden ja/tai itsensä pelottelulle?

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Tyttö pukeutuu vampyyrizombiksi ja poika luurangoksi. Huomenna koristellaan heidän huoneensa teeman mukaan ja koverretaan pari kurpitsaa pihalle. Tietysti ollaan varattu herkkuja joita voivat sitten syödä katsoessaan elokuvaa (päättivät, että katsovat ParaNormanin ja Painajainen ennen joulua-elokuvan).

Vierailija

Ja meillähän vasta vietetäänkin. Lapset kutsuvat kavereitaankin meille,  kun meillä on niin hirvistyttävää. Hiippailevat pimeällä pihalla myrskylyhtyjen kanssa ja löytävät puuvajasta aidon - Lidlistä ostetun - luurangon. Sitten syödään liskorisottoa melkein pimeässä, ja jostain kuuluu outoa ulvontaa, jonka vastuulliset aikuiset ovat virittäneet soimaan piilotetuista kajareista. Aina tämä tylsän joulun voittaa!

Vierailija

Meillä on halloween bileet + yökylä perjantaina nuorimmaisen (9v) serkuille ja kavereille. Ohjelmassa on mm taikuri ja kummitusdisko vintillä. Yöllä saavat katsoa kauhuaiheisia piirrettyjä ja karkkia syödään myös koko ilta.

Minusta Halloween on ihana juhla lapsille, joka opettaa käsittelemään pelkoja ym ikäviä asioita.

Vierailija

Ehkä sytytämme lyhdyn pihalle ja käymme hautausmaalla.
Lapsi haluaisi ostaa kurpitsan. Missäköhän sellaisia myydään. Muuta Halloweenjuttua emme osta.

Vierailija

Perjantaina on kavereille halloween-bileet ja lauantaina menemme koko perhe illalla yhdessä ulkoilemaan ja "pelottelemaan" ohikulkijoita hurjissa vaatteissamme :D halloween-herkkuja syödään myös. Meidän lasten lempparijuhla joulun ohella. Koti on jo koristeltu kauhuteemoin :)

Vierailija

Hallloween on varmasti kauhistus niille, joiden mielestä tänä viikonloppuna pitää laahustaa vakavina haudoille. Seuraavana  juhlana 6.12. laahustetaan vakavina sankarihaudoille. Ja sitten 24.12. laahustetaankin taas vakavina haudoille.

Vierailija

Ei mitenkään. Minä olen viikonlopun töissä. Esikoinen aikoo meikata pääkallon naamaansa ja mennä kaverille viettämään iltaa, kuopus on kotona isänsä kanssa ihan normisti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Halloween on juhla, mitä vanhat eivät vietä. Yli 50-vuotiaat eivät ole lapsuudessaan tienneet ko. juhlasta hölynpöläystä.

Reality-check: kaikki me viisikymppiset emme ole junttipullia. Minä ainakin tiesin jo muksuna, että jenkit viettävät Halloweeniä. Ei sitä tietenkään Suomessa vietetty, mutta on väärin väittää, etteikö siitä muka tiedetty hölkäsen pöläystä.

Ny aikuisena sitä on lasten kanssa kyllä vietetty, kun lapset olivat pieniä. Nyt teineinä eivät ole niin intona enää.

Halloween rantautui Suomeen vasta 1990-luvun alkupuolella. Joten aika monet muutkin ikäluokat eivät ole sitä lapsena viettäneet.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat