Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko Amanda Harkimo rikkaasta perheestä?

Vierailija

Vai onko kaikki rahat vain Hjalliksella?

Kommentit (9)

Vierailija

No, kyllä niillä muillakin rahaa riittää.Amanda on itse saninut jossain haastattelussa ettei halua olla riippuvainen sukunsa rahoista.

Vierailija

Amandan isä ja Hallis on veljeksiä ja perivät äitinsä omistamaa Hackmannia. On niillä pätäkkää. Hallis on tosin yritteliäs itsekin. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ama ei olisi jokerien musiikkivastaava ilman hjallista, joka suosii sukua. 


Niin tai pikemminkin tässä tapauksessa ilman isäänsä, joka on vuosikaudet hoidellut Jokerien ääni ja videotekniikkaa ymmärtääkseni oman firmansa kautta. Eli vaikka mimmi on yrittänykin toitottaa, että ihan omin siivin on kaikki duunit hommattu, niin ainakin kyseisen djpestin saamiseen lienee ihan hitusen vaikuttanut se, että työantaja on oma isä ja isän työantaja kummisetä ;)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vai onko kaikki rahat vain Hjalliksella?


Kyllä ne Hjalliksen pätäkätkin on alunperin suvun vanhanrahan ansiota. Eihän joku hitsarin tai metallimiehen poika olisi mitään miljoonien maailmanympäripurjehduksia purjehtinut tai urheiluseuroja ostellut, saatika areenoita rakennutellut. Teollisuuskonsernin perijättären poikana on ihan toisenlaiset askelmerkit lähteä rahoittajien kanssa neuvottelemaan.

Kyllä ne isot rahat siis siellä suvussa on, eli Amandan mummon peruja, joka on Doris Harkimo os Hackman, eli siis Hackmanin teollisuuskonsernin yksi omistajista. Hackmannihan omisti mm Iittalan. Hackman Oyj pantiin lihoiksi reilu 10 vuotta sitten ja myytiin Italiaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat