Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

omatoimimatka Mallorcalle/muualle Espanjaan

Vierailija

Kesällä olisi tarkoitus lähteä reissuun mutta matkojen hinnat on aika korkeita.
Meitä lähtee 5 henkinen perhe eli 2 aikuista ja 3 lasta joista vanhin 11 vuotta ja nuorin 6.
Tuli katseltua sitten noita vuokrattavia huoneistoja ja erikseen lentoja ja yli tonnin siinä säästäisi.
Mietin vaan että kannattaako?
Kuitenkin pitää hommata kyydit lentokentältä kohteeseen, mietin kuinka hankalaa se on?
Kannattaako lähteä reissuun tällä tavalla?
Onko omatoimireissaajia paikalla?

Kommentit (5)

ttk

Alicanten suunnalla ja Mallorcalla olemme mieheni kanssa reppureissanneet muutamana otteeseen. Halpaa, mukavaa ja Espanjantyyliin helppoa. :)

Palmaan saimme lennot 60e/pää/suunta, huoneisto 2h+k keskustan liepeillä viikoksi 170e ja auton vuokrasimme koko ajaksi eli kentältä nouto ja kentälle palautus 120e. 

Alicanteen lennot olivat 75e/pää/suunta, huoneisto 1h+k Torreviejasta 110e/viikko. Alicantesta kulki kahden tunnin välein bussi Torreviejaan ja se maksoi muistaakseni 7e/suunta. 

Espanja on TODELLA "helppo" maa liikkua ja oleskella. Turha pelon tai jännityksen takia on maksaa kalliita pakettimatkoja. :) 

Vierailija

Kuulostaa hyvältä :)
Onko muillakin kokemuksia?
Tällaisia positiivisia tarinoita kuulee mielellään lisää!
AP

Vierailija

Me olimme viime kesänä, heinäkuussa, Mallorcalla, Alcudiassa omatoimimatkalla. Kaksi aikuista ja 3 lasta (6v, 10 v ja 13 v). Lomatalon vuokrasimme Homeawaystä. Talo oli suuri ja uusi ja meillä oli oma puutarha ja oma iso uima-allas. Talon vuokra oli 3500 euroa/vko eli ei ollut mikään halpismajoitus, etsimme tarkoituksella 5 tähden lomataloa.

Lennot oli Norwegianilta. 5-henkiselle perheelle lennot oli muistaakseni 1300 euroa.

Paikanpäällä meillä oli auto vuokrattuna koko viikoksi, auton vuokran maksoimme SAS:n lentopisteillä.

No tämä nyt ei ollut ehkä vinkki halpismatkaa etsivälle, mutta tämä nyt oli vain yksi esimerkki.

Suosittelen auton vuokrausta. Ma ajelimme viikon aikana koko saaren ristiin rastiin, vuorilla ja rannikolla. Jos jää vain Palmaan johonkin rantahotelliin majailemaan niin aika suppeaksi jää loma minun mielestäni.

Katsokaa Homeawaylta budjettiinne sopiva majoitus. Norwegianin lennot Mallorcalle on halvimmat.

Vierailija

Ehdottomasti omatoimimatkalle. Eli itse teen lähinnä omatoimimatkoja ja hieman keskikesän sesongin ulkopuolelta myös vuokraa Espanjasta huoneiston esim. huoneistohotellista edullisesti. Omasta mielestäni Mallorca on tosi kiva, mutta hieman kalliimpi kuin esimerkiksi manner-Espanja.

Itse olen lomaillut mm. Aurinkorannikolla lukuisia kertoja ja aloittelevalle omatoimimatkailijalle esim. Fuengirola-Benelmadena akseli on oikein helppo kohde ja rahaa todellakin säästää, kun ei ota tänne pakettimatkaa. Tällä alueella saa niin kaupunkiloman kuin rantaloman samassa paketissa.  Ensimmäisenä varaat edulliset lennot ajoissa Norwegianilta ja sitten vasta kannattaa katsoa majoitusta. Terveisin nykyisin Aurinkorannikolla asuva :)

Vierailija

Jos suuntaat Aurinkorannikolle (eli lennot Malagan kentälle), niin tämän alueen ehdoton valtti on Renfe eli paikallisjuna. Junalla on helppo, nopea, turvallinen ja edullinen matkustaa, eikä autoa ole välttämätöntä vuokrata, jos ajamista jännittää. Yksi junapysäkki on ihan lentokentän vieressäkin ja netistä löytyy ohjeet miten lipun voi ostaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat