Millaiset huumoriohjelmat näistä kiinnostaa sua eniten? (esim. stand up, sketsit..)

Vierailija

- stand up? esim. Naurun tasapaino

- impro/sketsi? esim. Putous

- talk show't?

- panelistiohjelmat vaikkapa Uutisvuoto?

- komediasarjat esim. Solsidan?

- joku muu tyylilaji, mikä?

ja Mitä kaipaisit lisää telkkariin? :)

Kommentit (12)

Vierailija

Nykyään ei tule hyviä komediasarjoja, ennen niitä oli paljon, mm. Frasier tai Musta kyy, ihan huippuja. Katson nykyisin mieluiten improtyyppisiä, paitsi en Putousta. Posse on mun suosikki, nauran joskus ihan katketakseni, esim. kun Cheek oli sätkyukkona. Tykkään myös parjatusta Vino Show´sta.

Naurun tasapainoa katson kun ehdin. Stand up on kyllä parasta ihan livenä katsomossa. 

Vierailija

Suomalaiset ei vaan osaa. Brittikomediat ainoita, mitkä saa nauraa räkättämään. Edes lapset ei naura näitä surkeita putoushahmoja ym. mitä tyhmänä, väkisin väännetään vuodesta toiseen, omg.

Vierailija

Naurun tasapainosta innostuin vasta tänä vuonna. Stand up silloin kun se on hyvin tehtyä, mutta se on raaka laji. 

Brittihuumori on usein hyvää. Studio julmahuvi oli suomalaisista huippu, harmi että jutut taisivat olla liian yli meneviä monelle. 

Kohelluselokuvat silloin tällöin katsottuna on ok, mutta niitä ei jaksa älyttömiä. 

Vierailija

Jos vanhoja muistellaan, niin tosiaan kotimaisista Tankki täyteen (mutta Reinikaisesta en tykännyt), Sisko ja sen veli. Sitten uudempia esim. Vintiöt, Kummeli ja Studio Julmahuvi. Ulkomaista Frendit ja Fraser ikisuosikit. Kerran olen ollut stand up -keikalla ja tuli aika tyhmä tunne kun tajusin että tuo on tosiaan opetellut nämä juttunsa ulkoa, käsikirjoittanut kaiken ja kertoo niitä samoja illasta toiseen. Juu ei. Tykkään kielellä leikittelystä, esim. Uutisvuodon sanakohellusta oli hauska katsoa vanhaan hyvään aikaan (eli Nyman, Tervo ja Tabermann). Lisäksi tykkään kirjallisesta huumorista; Roope Lipasti on ihan ykkönen, samoin Miika Nousiainen. Tykkään myös Tuomas Enbuskesta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat