Tammikuussa aurinkoon ja lämpimään - ehdotuksia otetaan vastaan 2 aikuista lähdössä

Vierailija

Ensin ajateltiin että ei tänä talvena mihinkään lähdetä , mutta kyllä nyt jo alkaa näyttää siltä että ei täällä kyllä koko talvea ilman mitään auringonpaistetta olla.

Lähtö on tammikuussa, kesto varmaan 10-12 päivää. Lentojen pituus ei sillain haittaa, mutta korkeintaan yhdellä vaihdolla pitäisi perille päästä.

Katselin Malediivejä, voisi olla todellinen lepoloma kun siellä ei paljon muuta tekemistä olekaan kuin lepuutella rannoilla. Oltiin pari vuotta sitten kuukausi Mauritiuksella, ja reissu oli kiva mutta en sinne kyllä uudelleen lähtisi. Huono ruoka ja suomen hinnat, rannat kyllä upeat.

Balilla oltiin myös jo kerran. Sinne voisin mennä uudelleen mielihyvin , aivan upea ja oman kulttuurinsa ja tunnelmansa omaava saari.

Costa Ricaa olen katsellut yhdeksi kohteeksi, mutta siellä haluaisin kyllä olla sen kuukauden vähintään. Tänä talvena ei kuukauden reissu onnistu.

Dubaissa käytiin viime talvena pysähtymässä 5 päivää eikä ikinä enää sinne. Paitsi tietysti kun lentää Emiratesilla niin vaihdot on siellä...

Muita ehdotuksia, aloitan matkan etsimisen tänään. 

Kommentit (2)

Vierailija

Kylläpä sulla tuota valikoimaa näyttää riittävän. Uskon että jonkun matkan löydät. Kokeile vaikka Hawaji, vaikka sinne ei ihan yhdellä vaihtamisella taida päästä. Eiku jos menis finskin suoralla Japaniin, niin sieltä kyllä menee suora lento Hawaijille. Eikun menoks.

Me mennään Thaimaahan, Cihang Maihin talvella. Tosi hieno paikka ja miellyttävä ilmasto suomalaiselle talvella, ihan kuin suomen kesä. Jaksaa liikkua ja olla ulkona, ei tarvi paistua kuumuuteen ja kosteuteen, suosittelen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat