Miksi IltaSanomat julkaisee ainoastaan kehuvat uutiskommentit??

Vierailija

Jos yrität huomauttaa uutisartikkelin laadusta, kirjoitusvirheistä tai asiavirheistä, kommenttia ei julkaista. Mutta jos kehut ylivuolaasti esim. Jenni Haukion tätimäistä kampausta niin se julkaistaan.

Kommentit (6)

Vierailija

Koska propaganda. Samasta syystä kun et voi kommentoida kuin tiettyjä uutisia.

Propaganda = kun keskustellaan rasismista, niin ihmisten ensimmäinen assosiaatio on suhtautuminen maahanmuuttoon, vaikka se ei sinällään ota millään tasolla kantaa maahantulijoiden etniseen, uskonnolliseen tai mihinkään muuhunkaan puoleen. On aivan hullua, että media on saanut rummutettua tällaisen tilanteen Suomeen.

70-luvulta ja neuvostopropagandasta ei olla edetty pätkän vertaa. Valtamedia on edelleen impivaaralainen, puolueellinen instanssi. Sen sijaan että olisi globaali, tutkiva ja oikeudenmukaisuutta edistävä objektiivinen toimija.

Hävettää olla suomalainen - suvaitsevaisten kliseelause, mutta omalla kohdallani käytän sitä hyvästä syystä, enkä mistään naurettavasta "voi ei janipetteri 19v pukeutui kaapuun hävettää olla suomalainen" syystä.

Vierailija

Koska heillä on oikeus valita mitä julkaistaan ja mitä ei ja ovat tuon linjan valinneet.

Ei ihmisiä kiinnosta lukea jonkun katkeran valitusta uutisen kieliopista. Ne harvat ketä kiinnostaa kyllä huomaavat sen itsekin.

Vierailija

Ne ei julkase itseään koskevia haukkuja, koska se on huonoa mainosta. Kuka nyt omaa bisnestään haluaisi huonontaa? Muita koskevia haukkuja ovat ainakin ennen julkaiseet, en tiedä julkaisevatko enää, kun en käy sivuillaan. Ehkä eivät halua edistää nettikiusaamista ja ottaa itsemurhia kontolleen yms. Toisaalta ylläpitäähän sanoma av:täkin.

Vierailija

Tuo on juuri sitä valikoivaa journalismia, jota jotkut tälläkin palstalla kiihkeästi kannattavat. Kerrotaan vain kivoja asioita ja vaietaan ikävistä. Onhan se toki mukavampaa elää kivakuplassa.

Tulee tästä mieleeni, mieheni on Britti ja tietysti lukee kotimaansa julkaisuja tiiviisti sekä   joitakin saksalaisia lehtiä. Samalla kun lukee hän kommentoi niitä minulle, ja olen ihan ai, tuollaista on tapahtunut, ei täällä vaan mikään lehti ole tuollaista julkaissut. Joo, panee miettimään miten valikoiden täällä ihmisille kerrotaan esim juuri maahanmuuton varjopuolista. Ulkomaisten lehtien mukaan tuossa ei juuri positiivista puolta olekaan. Suomessa sehän on suuri rikkaus, voimavara, työvoimapulan pelastaja... ja muuta paskaa.

Vierailija

Se on sitä "tasapuolista" mielipiteen ilmaisua kun vain kehut julkaistaan. Arvostelua tai "vääriä" mielipiteitä sensuroidaan pakolaisista, päihde ja talouspolitiikasta, ruotsin kielen pakollisuudesta jne.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat