Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletteko kerranneet 2. maailmansodan alun hissankirjoista.

Vierailija

Minä kertasin. Hyvin kerrottu yläkoululaiseni kirjassa.
Iso-Britannia ja Ranska harrastivat myöntyvyyspolitiikkaa. Saksa pikku hiljaa teki kaikenlaista, mistä eivät pitäneet, mutta siihen.ei puututtu, kun ei haluttu ärsyttää, jotta sota ei alkaisi. Perustelivat tiettyjen alueiden liittämistä Saksaan yksi kerrallaan. Lopulta solmitgiin sopimus, että Saksa ei vaadi enempää. Maailma huokaisi helpotuksesta. Saksa kumminkin kohta hyökkäsi Puolaan ja miehitti senkin. Tällöin Iso-Brigannia ja Ranska julisgivat sodan Saksaa vastaan (kuten olivag varoittaneet käyvän, jos Puolaan hyökätään)

Voisko nykytapahtumat olla tämänkaltaisia mielestänne?

Sivut

Kommentit (54)

Vierailija

Niin, että annetaan pojat hei Putinille se Suomi, kun sehän on vanhaa Venäjää muutenkin, ja sitten se kahju ei varmaan enempää Euroopasta pyydä.

Vierailija

Saksa muuten käytgi samaa taktiikkaa kuin Venäjä myöhemmin. Saksa väitti Puolasta tulleen laukauksia Saksan puolelle, mikä oloi vale. Venäjähän teki Suomelle Mainilan laukaukset.

Vierailija

No tämähän on ollut näkyvissä jo pitkään. Ajatellaan, että jos ollaan kilttejä ja myöntyväisiä, turvapaikanhakijat kyllä sopeutuu ja lopettaa kohta tulemisen ja mitään konfliktia ei synny.

Jossain vaiheessa sitten huomataan, että ollaan sodassa islamilaisten valtioiden kanssa, jotka ovat päättäneet vallata länsimaat. Siihen asti toimitaan kuin toisen maailmansodan alussa. Lopulta euroopasta tulee islamilainen maanosa, joka sotii lopulta Venäjän kanssa. Joten lisää vain suvaitsevaisuutta ja meillä on unelma.

Vierailija

Totta tuokin, että nyt myönnytään ulkomaalaisten saapumiseen. Mutta se ei auta yhtään mitään. Tilanne vaan pahenee. Tulijat ei itsestään tai kehitysapujenkaan avulla lopu.

Vierailija

Kertasin kyllä ainakin Saksassa tehtyä Der Ewige Jude dokumenttia, mikä kosher-teurastusta lukuunottamatta oli ihan täsmälleen samanlaista matskua, mitä tällä hetkellä puhutaan tälläkin palstalla muslimeista.

Vierailija

Muslimien tänne ryntääminen on kuitenkin eri juttu kuin se, että Saksassa ärsytti siellä jo pitkään asuneet juutalaiset. Tosin tääkin voi johtaa samaan lopulta. Kamalaa.

Vierailija

Toivottavasti poliitikot jaksavat kerrata historiasta nämä yksinkertaiset syyt ja seuraukset.

Heille varmasti luennoidaan historiaa ja yhtwiskuntaoppia, mutta mennäänkö niin korkealla, ette ei ole kykyä ymmärtää perustason asioita. (Ei kukaan kehtaa heille selittää alkeita, vaikka monella unohtunut.)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat