Turhauttaa ihmisten yksinkertaisuus...

Vierailija

Tiedän, turha valittaa, koska suurin osa ihmisistä nyt vain on tyhmiä ja yksinkertaisia, mutta pakko silti vähän nimettömästi avautua. Ahdistaa elää maailmassa, jossa suurin osa kuuntelee paskaa kaupallista musiikkia (ei, ei todellakaan ole mielipidekysymys) ja on kiinnostunut vain rahasta ja omasta kropasta.

Minkäänlainen älyllisyys tai itsensä henkinen kehittäminen ei näytä enää nykymaailmassa olevan tärkeää, tai se on on vain pienen älykkään prosentin harjoittamaa.

Mikä teitä ihmisiä vaivaa??? Miksi teille riittää se, että on rahaa ja huveja? Miten voitte olla välittämättä siitä, että sisällänne on henkinen tyhjiö, jonka "täyttää" radiosta jyskyttävä massamusiikki tai uudet trendikkäät salivaatteet ja kiinteä takapuoli? Miten ette näe tässä mitään vastemielistä ja tyhjää? 

Haluaisin ymmärtää teitä, mutta en pysty. Selittäkää!

Kommentit (5)

Vierailija

Millaista musiikkia kuuntelet? Mikä muu musiikkimaku voisi olla kuin mieltymys- ja makuasia? Ei ole oikeaa ja väärää musiikkimakua. Se ei ole fakta-asia ollenkaan. 

Vierailija

Jos aloittaja olis oikeasti fiksu ja henkinen ihminen, hän tekis ihan jotain muuta kuin hengailis vauvapalstalla. Että se siitä.

Vierailija

Mä olen varmaan tällainen yksinkertainen ihminen. 

Älyä joudun käyttämään ihan tarpeeksi ja enemmänkin työssäni, joten vapaa-ajalla ei huvita. Itsensä henkinen kehittäminen kuulostaa täysin epäkiinnostavalta. Miksi ihmeessä sellaista pitäisi tehdä? 

Ei minussa ole mitään henkistä tyhjiötä. Olen hyvin onnellinen pelkästä olemisesta, ja paljon valitsenkin vain olla tekemättä mitään, edes kuuntelematta musiikkia. Koska kaikki on hyvin tässä ja nyt, ei moiset kehittämiset niin kiinnosta. On onnellista olla yksinkertainen :)

Vierailija

Ymmärrän ahdistuksesi, mutta voisit aloittaa itsestäsi. Voisit pohtia, että mistä tuo muiden tollous on lähtöisin ja muutenkin ymmärtää erilaisuutta laajemmin.

Ps. Musiikki on pääasiassa viihdettä. En näe mitään väärää siinä, että kuuntelee itselleen mieleistä musiikkia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Millaista musiikkia kuuntelet? Mikä muu musiikkimaku voisi olla kuin mieltymys- ja makuasia? Ei ole oikeaa ja väärää musiikkimakua. Se ei ole fakta-asia ollenkaan. 

On olemassa laadukasta, itsensä ilmaisun ja musiikillisten pyrkimysten vuoksi tehtyä musiikkia, ja sitten on olemassa rahan vuoksi suurille massoille tuotettua musiikkia, jolla ei ole mitään tekemistä minkään hyvän kanssa, ja joka on suoraansanottuna haitallista ja epäterveellistä ihmisen mielelle. Näillä asioilla ei ole kauheasti tekemistä minkään tietyn musiikkityylin kanssa. Kaiken voi tehdä hyvin tai huonosti.

Vähän sama asia kuin väittäisi, että ei ole olemassa hyvää tai huonoa ruokaa. Kyllä on! Ei kaikki ole makuasioita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat