Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

apua! ravistelinko lastani?

Vierailija

Tiedän että saan tästä paskaa niskaani ja se on ihan oikeinkin. Eli vauvani on 5 viikkoa ja äsken tein pari niitä ravistusliikkeitä, ihan vain pari kolme siis ja en mitenkään kaikilla voimillani vaan aika hennosti, pää kuitenkin heilahti sen pari tai maksimissaan kolme kertaa. Nyt pelottaa että vauvalle tuli jotain pysyviä haittoja.. :( vihaan itseäni.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Ja en edes ehtinyt tajuamaan tekoani ennen kun se oli jo ohi. Säikähdin ihan hirveästi kun tajusin mitä tein. Ap

Vierailija

Joo säikähdin itsekin tuota niin paljon että taidan ottaa yhteyttä. Mutta nyt haluaisin tietää että voiko tuosta tulla vauvalle vaurioita vai tarvittaisiko isommat voimat? Ap

Vierailija

Tuskin täällä on lääkäriä vastaamassa... Whip lash -liike toki on tosi vaarallinen, mutta onneksi et käyttänyt paljoa voimaa. Pääasia, että haet nyt apua jaksamiseesi! Ja vauva lääkäriin varmuuden vuoksi.

Vierailija

No koitan tolla lohduttaa itseäni että kkllähän se pää väkisin heiluu vähän hyssyteltäessäkin ja esim. Vaunuissa tai sitterissä ja en ainakaan paljoa sen kovempaa ravistellut. Ap

Vierailija

Ravistelun ongelma ei ole whiplash vaikka sekin on vaarallinen ja voi aiheuttaa esim halvauksen. Ravistelun ongelma on se, että aivot törmäilevät kallon sisällä kalon seinämiin ja tulee aivoverenvuotoja ja aivoruhjeita. Siihen ei tarvita voimaa, vain nopea ja nopeasti pysähtyvä liike. YKSIKIN liike riittää, esim kaatuessa tai pudotessa. Ravistelussa niitä tulee monta moneen suuntaan ja jälki on sen mukaista.

Lääkäriin kannattaisi mennä.

Vierailija

Kyllä, niitä vaurioita voi tulla. Vie vauvasi lääkärille välittömästi, ja kerro se sama mitä täälläkin, että teit näin, säikähdit itsekin reaktiotasi ja sitä mitä siitä voi vauvalle seurata. On tärkeää uskaltaa kertoa lääkärille mitä on oikeasti tapahtunut, että osaa tutkia oikean tilanteen mukaan. Samalla saat itsellesikin apua.

Ja siis... sulla on ihan täysi syykin vihata itseäsi, mutta toisaalta hyvä, että ymmärrät tehdäkin niin. Nyt vaan yrität hoitaa asian eteenpäin parhaasi mukaan.

Vierailija

Ilmoittakaa ap netti poliisille. Tuo on kyllä rikos. Lasuun myös yhteys heti. Tämä pitää selvittää heti. Olet ap toiminut todella väärin, hyvä . Että tajusit itsekkin

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olet kamala äiti!!

Tiedän.. ap

auttaako sinun tietämäsi lastasi mitenkään?, ei todellakaan. Et ansaitse lasta

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat