1v huutaa koko ajan,en jaksa!

Vierailija

1v1vko lapsi huutaa koko ajan. Tätä jatkunut enemmän ja vähemmän pari kuukautta. Roikkuu jalassa ja huutaa, muttei viihdy sylissäkään vaan rimpuilee pois. Ei kävele vielä. Ei viihdy hetkeäkään itsekseen vaan konttaa perässä ja huutaa. Mikään sylittely jne ei auta vaan huutaa kahta kauheammin. Julkisilla paikoilla ja kaikilla menoilla huutaa. Autossa huutaa. Toki välillä hiljaa, mutta pääsääntöisesti koko ajan tyytymätön. On annettu kipulääkettä, ei tee hampaita eikä ole korvatulehdusta. Yöt nukkuu ok... en jaksa enää kohta, onko tämä normaalia?!?!?!

Kommentit (12)

Vierailija

Jotain on hullusti. Onko ollut aika jolloin huomiota ei ole kuin aikaisemmin voinnut antaa? Tylsyys? Kävelmisen oppimimen varmasti auttaa asiaa myös.

Vierailija

Jos on poikkeavaa, käytä lääkärissä. Miten nukkuu? Korvat? Refluksi? Toiset vauvat taas vain ovat "vaativia". Mutta luulisi siinä tapauksessa olleen syntymästään jo.

Oli sitten korvat, refluksi tai vaihe, niin tsemppiä äitille, lapsen itku on raastavaa kuten myös oma riittämättömyyden tunne. Ja vauvalle tsemppiä toki myös. Toivottavasti helpottaa pian.

Vierailija

Ap kirjoitti, että nukkuu ok. Veikkaan turhautumista, tahtoisikohan jo lähteä kävelemään? Toki lääkäriinkin kannattaa olla yhteydessä, että voi sulkea terveydelliset jutut pois.

Vierailija

Meillä oli samanlaista mutta sylissä yleensä rauhottui. Erikoiselta kuulostaa jos mikään ei auta. Voihan se olla vaan jokin vaihe, tai sitten jotain on pielessä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat