Kuinka paljon voi realistisesti laihtua 2, 5 kuukaudessa?

Vierailija

Ilman että kilot tulee heti "dieetin" loputtua kaksinkertaisena takaisin. Pudotettavaa olisi 10 kg.

Kommentit (8)

Vierailija

Riippuu ihan aloituspainosta ja syödyistä + kulutetuista kaloreista. Minä laihduin 36 kiloa, ensimmäiset 10 kg lähti 2 kk:ssa (tasaisesti 5 kg/kk). Mitään kitudieettiä en vetänyt, kyseessä oli ihan elämätapamuutos.

Vierailija

Jos palaa samanlaiselle ruokavaliolle kun oli ennen laihdutusta, kilot tulee joka tapauksessa takaisin, oli laihduttanut miten tahansa.

Keventyneen kehon liikutteluun ja lämpimänä pitämiseen kuluu vähemmän energiaa kuin sen entisen raskaamman ruhon, joten jos mättää energiaa yhtä paljon kuin ennen laihdutusta, sitä alkaa varastoitua läskinä.

Kymmenen kiloa viidessä kuukaudessa on sinänsä ihan mahdollinen ja järkeväkin tavoite. 

Vierailija

Ringa Ropo laihtui 13 kiloa kymmenessä viikossa. Kysy vinkkiä siltä. On mahdollista, jos on yipainoa. Jos taas on valmiiksi normaalipainoinen, niin ei ole helppoa.

Vierailija

Kaksi kiloa kuussa, jos haluaa pudottaa painoaan ilman lihasten kuihtumista. Ikävä kyllä moni on niin ylipainoinen, että ei ole enää järkevää pudottaa sitä tahtia. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Kaksi kiloa kuussa, jos haluaa pudottaa painoaan ilman lihasten kuihtumista. Ikävä kyllä moni on niin ylipainoinen, että ei ole enää järkevää pudottaa sitä tahtia. 

Miten niin ei ole järkevää? 24 kiloa vuodessa. Kahdessa 48 kg. Eikö tuo riitä? 

Vierailija

Minä aloitin laihduttamisen 2,5 kuukautta sitten. Tavoitteena pudottaa juurikin kymmenen kiloa. Nyt on lähtenyt hieman yli seitsemän kiloa, uskon että jouluun mennessä on loputkin lähtenyt.
Eikä minullakaan ole käytössä mitään varsinaista dieettiä, kaloreita lasken, syön hieman vähemmän kuin normaalipainoisen aikuisen suositus. Säännöllinen ruokailurytmi, vähemmän vaaleita viljoja, rasvaa ja sokeria, enemmän vihanneksia ja hedelmiä. Huomaan olevani myös pirteämpi kun en syö enää herkkuja (sokerit pysyy tasaisena) ja saan enemmän kuituja ja vitamiineja.

Vierailija

Vähintään 10 kiloa. Pelkästään nesteitä on ainakin itselläni 3-5 kiloa kehossa, se lähtee ensin. 4 kiloa per viikko on ihan mahdollista eli 2 kuukaudessa 8 kiloa. Siihen vielä 2 viikkoa päälle ja noi nesteet niin lähtee.

Mitä vähemmän syöt, sitä enemmän lähtee. Ja hei, ei se tule takaisin, jos et palaa mässykauteen!

Ja mitä lihaksiin tulee, anna kuihtua. Niitä voi sitten kehittää ja treenata, kun on tavoitepainossa, jos haluaa. Tärkeintä on että kehität kestävyyskuntoa nyt jos olet tosi lihava. Alat siis kävellä tunti per päivä. Se riittää.

Vierailija

just telkkarin laihdutusohjelmassa käytiin läpi useiden tutkimusten tuloksia. Keskimäärin vain 25% onnistuu pitämään kilot poissa. Muille ne tulevat takaisin korkojen kera. Oli menetelmä mikä hyvänsä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat