Vierailija

Miten on.

Sivut

Kommentit (26)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Elikäs sä et pysty lähtemään autosta tai parkkiruudusta pois, jos et saa varattua itsellesi viittä viereistä ruutua, vai? 

Vierailija

^^ Kyllä mua niin ärsytti se änkeeminen. Tilaa ois ollut vaikka kokonaiselle armeijalle, mutta juuri siihen viereen piti ängetä. ap

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Elikäs sä et pysty lähtemään autosta tai parkkiruudusta pois, jos et saa varattua itsellesi viittä viereistä ruutua, vai? 

No sanotaanko näin, että kolme riittää. ;)

Vierailija

Tää on muuten niin totta, kun parkkaan automarketissa sinne kauimpaiseen nurkkaan joka on tullessani tyhjä, niin palatessani ostoksilta sielllä on 4-5 muuta autoa rykelmässä.

Vierailija

Monet suomalaiset on niin yksinäisiä ressukoita, että ne kaipaa kovasti läheisyyttä. Vaikka sitten tuntemattomien kanssa. Tästä syystä myös kassajonossa mennään ihan kiinni toiseen.

Vierailija

Ei pakko, mutta käytännöllistä. Sun auto on siinä ovea lähinnä olevassa ruudussa, seuraavaksi lyhin matka ovelle on viereisestä ruudusta. Siksi siis siihen.

Vierailija

Kyllä minuakin ärsyttää änkeäminen. Bussi/lähijuna muuten tyhjänä, mutta pitää änkeä siihen ihan viereen tai eteen, jotta ei vain omaa rauhaa olisi. Ravintolassa sama juttu, pitää ängetä siihen vastakkaiseen pöytään ja parin metrin päähän ja tietysti naama vastakkain tai sitten juuri suoraan taakse, jotta on mahdollisimman ahdasta sen tuolin kanssa, kun selkänojat kanittaa ja ihanan vittumaista lähteä. Jotkut ihmiset vain ovat lampaita, jotka änkeävät muiden viereen ajattelematta ollenkaan, että se toinen ihminen haluaa vähän omaa tilaa. Sitten parkissa katsoo vähän syrjäisemmän paikan, jossa on tilaa sitten avata ovet kunnolla kun tulee sieltä isojen ostosten kanssa, niin eiköhän ole kylkeen tullut auto ja sitten pitää hiki hatussa stressisuoni tykyttäen yrittää jotenkin hivuttaa ostokset siitä ahtaasta väliköstä, jotta persläven auto ei naarmutu

Sama myös pisoäärillä, vaikka menee ihan sinne syrjäisimpään päätyyn johon pisin kävelymatka ja 10 metriä laaria vapaana, niin eiköhän sieltä se seuraava änge kylkeen kiinni.

Vierailija

Kyllä mulla vähän vitutti kun puolityhjällä ahdasruutuisella parkkipaikalla laitoin auton kauas muista autoista, nätisti keskelle ruutua, niin joku juntti oli parkkeerannut omansa viereiseen ruutuun viivaan kiinni. Oli vielä hänen kuskinpuoleinen kylkensä, joten oli joutunut kampeamaan vänkärin puolelta ulos. Että kyllä näitä sankareita löytyy.

Vierailija

Se on katsopas sama asia, kuin varatun miehen suosio. Joku muu on jo todennut kelvolliseksi, joten kelpaa minullekin. Parkkiruutusi on jo sinun testaama, joten siinä ympäristössä on varmasti hyvä säilyttää autoa. Kauempana olevissa paikoissa on jotain vikaa, koska siellä ei ole autoja.

Vierailija

Ymmärrän ap:tä. Minulla on iso auto ja jätän sen aina parkkipaikalla kauas ja väljään paikkaan ettei kukaan kolhi kylkiä. Ja kyllä melkein poikkeuksetta siinä on kyljessä jonkun auto kun kaupasta tulee pois. Kerran joku oli parkkeerannut autonsa niin lähelle kuskin puoleista ovea, ettei sitä voinut avata. Ja tyyliin 37 tyhjää parkkiruutua ympärillä. Ei voi olla muuta selitystä kuin toisen auton kuljettajan veemäinen luonne.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat