Mitä mieltä tästä kansalaisaloitteesta?

Kommentit (5)

Vierailija

Kannatan kannabiksen laillistamista siksi, että näyttäisi siltä, että sen seurauksena sen vaarallinen käyttö vähenee ja vaarallinen katukauppa, jossa on riskinä ostaa tietämättään huumetta joka lopulta tappaa, hiipuu olemattomiin (niiden osalta jotka haluaa ostaa hamppua, eli valtaosa). Oikeastihan kannabis taitaa olla vähemmän riskialtista kuin alkoholi, ja selkeästi vaarattomampaa kuin tupakka.

Oikeudesta viljellä kys kasvia itse taas en oikein tiedä. Haluaisin että tutkittaisiin vaikutuksia kunnolla, onko suurena riskinä esimerkiksi käytön vaarallinen lisääntyminen sen vähäisten kustannusten vuoksi. Vähän samaa perustetta kuin alkoholirajoituksillekin, siis ettei viinaa voi ostaa lähikaupasta iltakymmeneltä todella halpaan hintaan.

Lisäksi toki muita lakeja tulisi myös tarkentaa, kannabiksen laillistaminen ei mielestäni saisi tarkoittaa sitä että autoa saa ajaa pilvessä.

Vierailija

Minusta tekstissä oli hauskaa se että "Hamppua saa mainostaa vapaasti."

Eihän tupakkaakaan saa mainostaa telkkarissa. Ja alkoholin mainostustakin on rajattu.

Minulle tulee jotenkin sellainen kuva tuosta, että siitä ajatellaan niinkuin se olisi tupakkaa, voit mennä töihin, ajaa autolla jne..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat