Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaunis nainen heti huomattiin

Vierailija

Tuntuuko sinusta mukavalta vaiko ikävältä, jos joku mies katsoo sinua ihastellen, vaikka hänellä on oma tyttöystävä/vaimo vierellään?

Kommentit (5)

Vierailija

Kävin tänään ruuhka-aikaan Citymarketissa kaupoilla ja aika monen nuoren naisen (joka oli poikaystävänsä kanssa kaupassa) pää kääntyi suuntaani. Itseä ahdistaa tuollainen, joten käänsin päätä muualle. Minulle varatut ihmiset ovat periaatteessa kuin ilmaa - en edes tunne mitään vetoa heitä kohtaan. He ovat kuin samaa sukupuolta kanssani. Jännää on myös se, että jos tutustumishetkellä nainen on varattu, niin miellän hänet varatuksi aina ja en siis missään vaiheessa ole hänestä enää kiinnostunut.

Ystäväni tosin on sellainen, joka saa jotain kiksejä siitä, jos sillä hetkellä kumppaninsa kanssa oleva nainen katsoo kiinnostuneesti ja jopa flirttailee.

Vierailija

Erittäin ärsyttävältä ja ikävältä. Se vaimo siinä vierellä usein vielä huomaa katseen, ja tekee ns. tunteensiirron kohdistaen ärtyneen katseen siihen viattomaan osapuoleen, eli vieraaseen naiseen, joka ei tod. ole laittautunut ym. sitä hänen ukkoaan varten..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat