Vierailija

Meillä on näin. Meidän 9v tytön paras kaveri on melkeinpä joka päivä meillä ja mun mielestä se on ihan kivaa. Aika kuluukin lapsilla paremmin yhdessä leikkien.

Mutta kertaakaan ei ole meidän tytölle tullu vastakutsua kaverin kotiin. Joskus kaveri oli maininnut, että kyllä heidän pihalleen saa vähäksi aikaa mennä mutta ei sisälle. O_o

Onko tällainen miten yleistä? Eikö se ole kiva, että lapsella käy kavereita?

Kommentit (9)

Vierailija

Jos kotona on todella arvokkaita tavaroita tai design-esineitä, en yhtään yhmettele, etteivät jotkut halua sinne valvomatonta marakattilaumaa riekumaan. Tai vaikka aseita, olletikin että ovat asekaapissa lukojen takana. Moni en nimittäin halua, että aseiden olemassaolosta kantautuu mitään tietoa ulkopuolisille.

Vierailija

Saa myös meillä. Me asutaan lähellä koulua, joten monesti on luonteva tulla meille.

Mä en ole vielä törmännyt tuohon ettei saa sisälle tulla. Eka reaktio on, että vanhemmat on siellä päivisin kännissä tms jolloin kyllä todellakin saa meille tulla tällaisessa tilanteessa.

Vierailija

Saa. Lapsen kotona voi olla ongelmia, kun sinne ei haluta päästää. Silloin käynti kaverilla voi olla lapselle erityisen hyväksi: pääsee hetkeksi muihin ympyröihin ja näkee toisenlaista elämää. Ja oma muksuni saa seuraa. Win-win.

Vierailija

Saa. Lapsellani on juuri tuollainen kaveri. Hänen isänsä tekee yötyötä eli nukkuu päivisin ja äitinsä on äitiyslomalla herkkäunisen vauvan kanssa.Ymmärrän ihan hyvin, että eivät halua vieraita lapsia sinne leikkimään. 

Vierailija

Saa tulla. Mutta läksyt tehdään ensin, en ole kotiäitinä mikään ip-kerhonpitäjä. Yhden tytön äiti soitti tuohtuneena, että en ole tarkistanut heidän lapsen läksyjä, vaikka koulusta suoraa tulivat meille. Opin kerrasta: nyt tarkistan jokaiselta tulijalta, onko läksyt tehty vai ei ja jos ei ole tehty, saa mennä kotiinsa ensin ne tekemään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat