Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sydämen vajaatoiminta infarktin jälkeen, voiko tilanne parantua vielä?

Vierailija

Kyseessä kohtuullisen nuori ihminen, joten voiko tilanne tosiaan kohentua? Syö lääkkeitä mutta ennusteista tms. en tiedä tarkemmin, sen tiedän että hilkulla on ollut ja vajaatoiminta lienee aika vaikeaa lajia kun infarktikin oli vakava,

Kommentit (4)

Vierailija

Infarktissa tulee sydänlihakseen pysyviä vaurioita, jotka eivät enää parane. Mutta oikealla lääkityksellä voidaan ainakin tilapäisesti parantaa vointia tai estää tilanteen huononeminen. Riippuu vähän siitä, miten vajaatoiminta oireilee. Nesteturvotukset saadaan lääkkeillä aika hyvin pois, hengenahdistus on vaikeampi hoitaa. Ainakin henkilön kannattaa noudattaa hoito-ohjeita tunnollisesti - tupakka pois, suola minimiin, liikuntaa voinnin mukaan jne.

Vierailija

Luin kyllä hirveästi erilaisia sivustoja, en vain oikein saa tätä mahtumaan päähäni. Elämäni rakkaus selvisi infarktista ja kai sitä keskittyi pitkään vain siihen, että pysyy hengissä. En suostunut ymmärtämään ettei tilanne ole vieläkään täysin ohitse :( Tuskin tulee siis koskaan olemaankaan? Olikohan niin että kaksi suonta oli kokonaan tukossa ja pallolaajennettiin, sen jälkeen keuhkot täynnä mömmöä (vettä ja verta), mutta selvisi. En tiedä sitten miten nyt, nestettä kuulemma tulee jos ei syö nesteenpoistolääkkeitään. Elintavat parantuneet, muttei vielä ihan ideaali..

Anteeksi purkaus, mutta pelottaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat