Syöttekö hedelmät sellaisenaan vai hedelmäsalaattina?
Eli syöttekö hedelmät ihan sellaisenaan, vai paloitteletteko lautaselle/kulhoon erilaisia hedelmiä ja syötte hedelmäsalaattina?
Ite ennen söin hedelmät ihan sellasenaan, mutta nyt oon alkanu palottelemaan niitä kulhoon. Tykkään tästä tavasta enemmän.
Kommentit (12)
Mua etoi syödä raskausaikana hedelmiä sellaisenaan. Paloittelun tapa jäi raskauden jälkeen pysyäkseen. Mieluiten minäkin kermavaahtoa sekaan laitan kerta-pari viikossa.
Vierailija kirjoitti:
Mua etoi syödä raskausaikana hedelmiä sellaisenaan. Paloittelun tapa jäi raskauden jälkeen pysyäkseen. Mieluiten minäkin kermavaahtoa sekaan laitan kerta-pari viikossa.
Muutehan olisikin liian terveellistä.
Tokihan sitä sokeria ja rasvaa pitää lisätä.
Sitten seuraavaksi aletaan syyttämään kilpirauhasen vajaatoimintaa kun läskiä on kertynyt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mua etoi syödä raskausaikana hedelmiä sellaisenaan. Paloittelun tapa jäi raskauden jälkeen pysyäkseen. Mieluiten minäkin kermavaahtoa sekaan laitan kerta-pari viikossa.
Muutehan olisikin liian terveellistä.
Tokihan sitä sokeria ja rasvaa pitää lisätä.
Sitten seuraavaksi aletaan syyttämään kilpirauhasen vajaatoimintaa kun läskiä on kertynyt.
Mikähän on viestisi pointti?
Yleensä ihan sellaisenaan koska en jaksa alkaa paloittelemaan :D
Joskus kuorin ja paloittelen mutta useimmin teen smoothieta.
Eipä ole koskaan tullut mieleenkään paloitella hedelmäsalaatiksi.
Vierailija kirjoitti:
Eli syöttekö hedelmät ihan sellaisenaan, vai paloitteletteko lautaselle/kulhoon erilaisia hedelmiä ja syötte hedelmäsalaattina?
Ite ennen söin hedelmät ihan sellasenaan, mutta nyt oon alkanu palottelemaan niitä kulhoon. Tykkään tästä tavasta enemmän.
En kumpanakaan, vaan joko mehuna, smoothiena, piirakkana, tai kakkuna. Aamulla puristin appelsiineista mehua ja juuri pari minuuttia sitten otin omenapiirakan uunista. Toki minä joskus hedelmiä pelkästäänkin syön, mutta hedelmäsalaattia en tee milloinkaan.
Sellaisenaan tai rahkan / maustamattoman jogurtin seassa.
Yleensä sellaisenaan kun aina unohdan, että ne voisi pilkkoakin. Kiitos muistutuksesta!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mua etoi syödä raskausaikana hedelmiä sellaisenaan. Paloittelun tapa jäi raskauden jälkeen pysyäkseen. Mieluiten minäkin kermavaahtoa sekaan laitan kerta-pari viikossa.
Muutehan olisikin liian terveellistä.
Tokihan sitä sokeria ja rasvaa pitää lisätä.
Sitten seuraavaksi aletaan syyttämään kilpirauhasen vajaatoimintaa kun läskiä on kertynyt.
Onko sulla lääkitys kunnossa? Otapa yhteyttä sinua hoitavaan lääkäriin.
Paloteltuna ja kermavaahdon kanssa