Vierailija

Jos juo päivän mittaan ja pystyy suorittamaan muut rutiinit.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Jos juo viikonlopun aikana pe-su 0,5 litran viinapullo = n. 12 annosta alkoholia ei ole ongelma. Jos juo yhden illan aikana - on ongelma. 

Vierailija

Onhan se nyt aika paljon! 6annosta pe ja samat la. Olisin itse ihan kännissä tosta määrästä noi kaks päivää. Eli kaksi viikon seitsemästä. Varmaan pidemmän päälle tottuis tietty.

Vierailija

Jos siitä on riippuvainen, muutenhan tuo alittaa suurkulutuksen rajan reippaasti miehellä ja naisellakin jää rajan alapuolelle. 

Käyttö on ongelma silloin, jos itse tai ympäristö sen sellaisena kokee. 

Vierailija

En tiedä mitä viralliset suositukset sanoo mutta joka viikko pullo kirkasta, kotona kalsarikänneillen on musta liikaa. Vastaava määrä alkoholia harvemmin ja jossain sosiaalisessa tilanteessa ois eri juttu. Kirkkaiden kiskomisesta tulee sellainen mielikuva että olennaista on nimenomaan se pöhnä eikä lainkaa se sosiaalinen tilanne johon alkoholi liittyy tai juoman maku. Alkoholin "nauttiminen" ihan pelkän humalan vuoksi on ylipäätään vähän plääh.

Vierailija

On se ongelma jos se kuuluu jokaiseen viikonloppuun ja toisaalta ilman oleminen on hankalaa. Esim. välttelee tilaisuuksia joissa joutuisi jättämään viikonloppupullon väliin.

Kaikki alkoholiongelmaiset ei päädy siihen että juodaan talot ja työt ja puolisot.

Vierailija

Jep, jokavikkoinen kännääminen kuulostaa vähän huolettavalta. Mulla on kaveri joka ei pysty olemaan viikkoa selvin päin ilman että alkaa ahdistaa, ja oudoltahan se vaikuttaa näin ulkopuoliselle.

Vierailija

No jos nyt lähdetään ihan siitä, että kukaan tuskin juo VIINAA tissutellen pitkin päivää maun tai seuran takia. Sitä kipataan niiden promillejen takia, ei minkään muun. Ja silloin se kyllä on ongelma. Ylipäätään pitäisin hälytysmerkkinä sitä, jos juo yksin. Silloin alkoholi on päämäärä, eikä lisä ateriaan, seuraan tms. Toinen hälytysmerkki on se, jos joudut itsellesi tai muille perustelemaan, että "pystyn kyllä hoitamaan päivän askareet siitä huolimatta". Alkoholi siis vaikuttaa elämääsi, koska joudut miettimään, haittaako se päivän askareita.

Vierailija

On ongelma, ehdottomasti. Ei mene pitkä aika, kun yksi puteli ei enää riitä. Siitä se alamäki usein alkaa. Ajatelkaa edes lapsianne. Miltä heistä tuntuu, jos vanhemmat hoitelevat kotia joka viikonloppu pöhnäisinä ja viinalle haisten. Kivaa, eiks jeh?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Minusta on jos on viinapullo, jos on viinipullo viikossa niin ei ehkä..

Miten viini tekee siitä erilaisen?? Ongelma on se, että jos ei voi olla ilman säännöllistä joka viikonloppuista alkoholin käyttöä. Vaikka 1 krt kuukaudessa ei ole enää ongelma.

Pitää keksiä viikonloppuisin muuta tekemistä kuin alkoholin juonti.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat