Miten nopeasti kasvain rintasyövässä voi oikein kasvaa?

Vierailija

http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2015101420517264_jk.shtml

Esim. kuukaudessa 8 senttimetriseksi? Aggressiivinen syöpä kasvaa ilmeisesti nopeasti kokoa, mutta noin esimerkiksi? Mietin vain, että jos kerran kuussa tutkii rinnat, niin ei kai se 4 viikossa voi noin isoksi kasvaa? Toivon ainakin, ettei voi. :-/

"Peräti 15 kertaa MM-kisoissa leijonapaidassa pelanneen Petterin Riina-vaimo sairastui tuolloin rintasyöpään.

- Kun tutkimuksen jälkeen lääkäri pyysi vielä yhteen ekstra-kuvaan, aavistin mitä oli tulossa. Lääkäri kertoi heti, että kyseessä oli iso, läpimitaltaan kahdeksan senttimetriä oleva pahalaatuinen kasvain. Kuullessani tämän pystyin vielä pidättelemään katselemalla seiniä ja kaiken maailman ilmastointiaukkoja, mutta lopulta juoksin itkien ulos, Riina kertoo kirjassa."

Kommentit (4)

Vierailija

Ei ne 4 viikossa noin isoksi kasva toki. Toisaalta ei siitä koosta aina voi niinkään paljoa päätellä. Jotkut kasvaimet on tyyppiä, jotka kyllä kasvavat nopeasti, mutta lähinnä paikallisesti, lähettämättä etäpesäkkeitä. Tällainen on helposti huomattavissa ja yleensä hoidettavissakin, toisin kuin sen tyyppinen syöpä joka alkaa heti alussa lähettämään etäpesäkkeitä mutta itse pääkasvain ei välttämättä kasva nopeasti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Monikohan ne rinnat kerran kuussa huolellisesti tutkii?

Minä, joka kuun 1. päivä. Kun suvusta löytyy rintasyöpätapauksia ja työpaikalla on 5 naista pikaisella laskutoimituksella sairastunut rintasyöpään, niin kyllä siinä alkaa rintansa tutkia.

Ja vaikka ei tuttavapiiristä rintasyöpätapauksia löytyisikään, niin kyllä ne rinnat + kainalot täytyy jokaisen naisen tutkia.

ap

Vierailija

Eräällä sukulaisella oli pienen omenan kokoinen kasvain rinnassa, kuoli siihen. Kasvoi reilussa kuukaudessa. Mutta jos kasvain tulee noin nopeasti, niin syöpä silloin todennäköisemmin agressiivinen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat