Oksettava esimerkki Suomen valtion korruptiosta

Seuraa 
Liittynyt22.9.2015

"Valtio myi Lappeenrannassa sijaitsevan Konnunsuon vankilan rakennukset ja läheiset maa-alueet kiinteistösijoitusyhtiölle 1,8 miljoonalla eurolla loppuvuodesta 2010.

Puolitoista viikkoa ennen kaupantekoa Konnunsuo oli valtion selvityksessä todettu varteenotettavimmaksi vaihtoehdoksi vastaanottokeskuksen sijoituspaikkana.

Vajaan vuoden kuluttua kaupanteosta valtio vuokrasi osan vankilasta vastaanottokeskuksen käyttöön. Valtio maksaa nyt vuokraa 660 000 euroa vuodessa ainakin vuoteen 2017 saakka. Vuokrat siis kattavat myyntihinnan alle kolmessa vuodessa.

Uusi omistaja on myynyt lisäksi entisiä vankilan maita noin 2,2 miljoonalla eurolla."

http://reijotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/101737-konnunsuon-kaupa...

Hyi hemmetti. Ja tämä on vuodelta 2012 ja lehdestä saa lukea saman (turvapaikkabusiness) jatkuvan vuonna 2015!

Kommentit (5)

Vierailija

Suomen valtio on oikeastaan kaikissa kaupoissaan ottanut takkiinsa ja kunnolla, sekä myyjänä että ostajana.

Nykyinenkin hallitus suunnittelee myyvänsä valtionyhtiöitä, edellisellä kerralla turpaan tuli ja kunnolla. Taitaa muuten löytyä Tossavaisen blogeista juttua siitäkin.

Idioottimaisin temppu kuitenkin oli se, kun Suomi osti Saksasta ilmaa oliko se 3-4 mrd:lla. siis ilmaa.

Nämä VOKit ihmetyttävät mua. Oudon nopeasti yksityiset ovat saaneet niitä pystyyn...varsinkin sellaiset yksityiset yritykset, joissa poliitikkoja on mukana.

Vierailija

Yksi hyvä bisnes oli tv-lähetysverkkojen myynti ranskalaiselle yritykselle. Seurauksena se että yhtiöllä on monopoli suomessa eli ylen ja muiden on pakko ostaa palvelukset tältä yhtiöltä jos eivät halua rakentaa kokonaan uutta lähetysverkkoa taas kerran.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat