En voi päivittää faceen mitään tai uskovainen tuttu suuttuu

Vierailija

Ei mahtunut otsikkoon. Eli jos jaan fingerpori-stripin, se on jumalan pilkkaa, kun jaoin kuvan viime kesältä Egyptin matkalta, missä shortseissa ja topissa olen siinä niin sekin on väärin.

Jos hän ei suutu mistään mikä liittyisi uskovaisuuteen niin löytää kyllä syyn. Tein testin "Mikä eläin olet" jaoin sen kaikille sen kummemmin miettimättä. Julkaisin sitten vastauksen. Sain tämän jälkeen yksityisen (chat?) viestin että miten kehtaan levittää hänen seinälleen tuollaisia testejä, hän on ihminen eikä eläin ja yritänkö väittää että ihminen olisi eläin.

Kirjoitin vain että anteeksi, meni väärälle ihmiselle tuo julkaisu.

Huh huh. On minulle sukua tämä ihminen ja jos poistan kavereista niin syntyy hullunmylly.

Miten kukaan voi vielä tänä päivänä ajatella ettei ihminen olisi eläin? Mitä sitten olemme, kasvia, sieniä?

Kommentit (8)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Pistä kaikki julkaisut niin, ettei se näe niitä :D

Jeps, asetuksista laitat niin, että julkaisut näkyvät kaikille paitsi henkilö(i)lle X. Näin mäkin tein partionjohtajana ollessani, kun en halunnut johdettavien teinien näkevän biletyskuviani sun muita.

Vierailija

Jokaiseen julkaisuun voi erikseen muokata yleisön. Postausta tehdessä sieltä oikeasta yläkulmasta löytyy muokkausvaihtoehdot. :)

Vierailija

Siis oikeasti olet facessa etkä tiedä, miten siellä toimitaan? kerro vielä, että sulla on julkine profiili... kun et osaa sitä salatakaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat