Mitä tuparilahjaksi?? JOs on jo kaikkea?

Vierailija

Eli perhe joka rempannut asunnon ja muuttanut siihen ja nyt pitää tuparit. Muuttivat pienempään, luulisin että eivät halua kauheasti "krääsää".

Tosi vaikea keksiä mitään, siis yhtään mitään... Pelkkä kukkakimppu tuntuu liian vähäiseltä / viralliselta.

Lahjakortin tietty voisi antaa, mutta sekin vähän "kylmä" ja toisaalta siihen olisi sitten pakko laittaa ainakin 50eur että kehtaa antaa; jos keksisi jotain kivaa ostettavaa niin varmaan pääsisi vähän halvemmalla.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Njaa, onko ne siis koristeeksi vai ihan syötäväksi? KUn heillä on aina kaikenlaisia erilaisia dieettejä / ruokavalioita joten en tiedä syövätkö leipää tai millaista leipää.

Vierailija

Hyvät siivousvälineet ja aineet. Rempan jälkeen raksapölyä voi tulla kauan. Hyvillä välineillä on ilo siivota ja niistä pääsee eroon. Kyllä, olen tosissani.

Vierailija

Kukkia, viiniä hyvää kahvia tms hävitettävää, mistä saajat tykkää ja lisäksi veisin jotkut kivat heijastimet ja muotoilisin korttiin jotain syyspimeästä :)

Vierailija

Kortti, kukkia ja viiniä/kuoharia äänestän minäkin. Tai jos eivät juo niin sitten jotain shampoota ja suihkugeelejä vaikka vähän tylsiä ovatkin. 

Vierailija

Herkkukoreista on tykätty, kun olen niitä lahjoiksi vienyt. Riippuu ihan vastaanottajien mieltymyksistä mitä siihen laittaa. Aikuisille (ei ruokarajoitteisille) käy hyvin esimerkiksi:

kahvi/tee

viini

suolakeksilajitelma ja paria juustoa

viinirypäleitä, päärynöitä/omenoita

vähän erikoisempaa suklaata

pähkinöitä

nättejä lautasliinoja, kynttilä yms.

Vierailija

AAarg, siis just niin kivoja ehdotuksia - OMASTA mielestäni (ainakin suurin osa).

Omasta mielestä esim. viini ja kukat on aika varma juttu.

MUTTA... he ei juo alkoholia. Ja tiedän että käyttävät vain jotain tiettyä shampoota yms. joita en osaa ostaa (ostavat käsittääkseni jotain erikoiskanavaa/tukusta tms). Ja heillä käy siivooja. Ja tosiaan nuo syötävät ja juotavat on hankalia tässä tapauksessa.

Eli jäljelle sitten kai jää joku calluna / servetit ja kynttilät (mikä ehkä vähän kulunut juttu)..

ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat