Juhlapaikat Turku

Hei,

Olisin hakemassa juhlatiloja / hääpaikkaa Turun lähettyviltä kesäksi 2016. Pistäkääpäs  kokemuksia hyvistä juhlapaikoista Turun lähettyvillä! Mielellään sellainen jossa on sisä WC-tilat sekä parkkeeramismahdollisuus useammalle henkilöautolle. Plussana jos on luonnonhelmassa. Paikan EI siis tarvitse olla ihan keskustassa!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Vierailija

Autas ihan vitusti, jos tietäisi että pitääkö mahtua 15 vai 150 ihmistä.

Vai haetaanko tässä ensin halpa paikka ja järjestetään häät sen mukaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juhlapaikka Turku

Hei kaverini piti täällä ja tykkäsi kovasti:

www.http://kristallivintti.fi/

Täällä pitäisi olla parkkitilaa / sisä-WC:t. Sekä taatusti luonnon helmassa :). Kaunis paikka ja suht edulliset hinnat. Porukkaakin saa näemmä kutsua yli 100. Kuvia paikasta:

http://kristallivintti.fi/kuvagalleria/

Kyllä Turusta muitakin juhlatiloja / juhlapaikkoja löytyy, mutta tämä nyt tuli äkkiä mieleen.

Miika

Meillä oli vaimon kanssa häät Kristallivintillä syksyllä 2015. Ei ole moitteen samaa paikasta. Upea miljöö ja Isännän kanssa oli todella helppoa tehdä yhteistyötä ja hän oli todella joustava. Hintaan sisältyi paikan vuokra pe-su mutta saimme kuitenkin jo viikolla käydä tekemässä järjestelyjä. Ja tuo hinta ei ollut mikään päätä huimaava.

Mielestäni nuo kuvat eivät tee oikeutta Kristallivintille vaikka upeita ovatkin. Uskon, että paikka tulee saamaan huikean suosion lähivuosina.

Ota ihmeessä yhteyttä.

Vierailija

Osaatko sanoa, kuinka aikaisin ottavat varauksia vastaan Kristallivinttiin ja mitkä kuukaudet sisältyvät kesäkuukausiin?

Kiitos!

Vierailija

Ite pidin Honkapirtissä ja tykkäsin. Aurasali on kans kuulemma hyvä. En ole käynyt. Kaveri piti Samppalinnassa. Ei ollut ainakaan silloin hyvä, mutta aikaa siitä on. Ruuat loppuivat kesken ja sisään sai sitten tulla keitä vaan tietyn kellonajan jälkeen. (toki oli tiedossa) Tylsää, kun osassa kuvia näkyy tuntemattomia tyyppejä tanssilattialla villapuseroissa ja farkuissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla