Tytär

Kuollut isäni oli eronnut kirkosta vuosikymmeniä sitten, eikä hän ollut uskovainen. Olen kovasti yrittänyt etsiä siunaustilaisuuteen virsiä, jotka eivät olisi kovin uskonnollisia. Tilaisuudessa on  kuitenkin pappi ja siunaus kuten "normaalistikin". Kukaan meistä omaisista ei tunne hyvin virsiä, emmekä ole kummoisia laulajia.

Olisin toivonut että siunaustilaisuudessa olisi soitettu edes yksi isäni mieleinen laulu. Esimerkiksi hän piti kovasti elokuvien Kauriinmetsästäjä ja Gladiaattori tunnuslauluista, ja itsekin muistan isäni nimenomaan niistä. Onko ihan mahdotonta että tilaisuudessa soitettaisiin kaunista ei-uskonnollista elokuvamusiikkia? En ole uskaltanut vielä ehdottaa kenellekään... Osa osallistujista on hyvinkin uskovaisia, ja tiedän että siunaustilaisuus pappeineen ei ole isän tahtonsa vastainen. Haluaisin vain siunaustilaisuudesta vähän enemmän isän näköisen. Onhan siinä muistotilaisuuskin mutta....

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (1)

Vierailija

Josko siunaustilaisuudessa olisi ne pari virttä jotain kaikkien tuntemia perusvirsiä tyyliin Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan tms. Netistä löytyy hautajaisten virsisuosituksia. 

Sitten muistotilaisuudessa olisi vapaamuotoisempi musiikki?

Lämmin osanottoni sinulle rakkaasi menetyksen johdosta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla