Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

J. Karjalaisen "Stindepinde" - kuka musiikkimies kyseessä?

Vierailija

Kenestäköhän J. Karjalainen uusimmassa kappaleessaan "Stindepinde" kertoo? Joku kitaristinakin kunnostautunut Timo, Stinde. Tietysti nimi voi olla vaihdettu, mutta epäilisin Karjalaisen aiemman tuotannon valossa, että ihan oikeasta henkilöstä on tässä(KIN) laulussa kyse.

Tuleeko mieleen ketään kitaristia nimeltä Timo? Myöhemmin retkahtanut ja ollut ulkoisesti hyvinkin epäsiisti...

Kommentit (6)

H

Hemmetin hyvä biisi. Osoittaa - jälleen, kiistatta - kuinka kova kaveri tämä J on. Sofistikoitunut kappale, jossa on upea draamankaari. Kiitos J! Pelastit tämänkin lauantain.

Ohis - mielipiteille on tilaa. Olisi kuitenkin paikallaan, että jättäisit ala-arvoiset kommenttisi pääsi sisälle. Kiitos paljon. Vedä käteen samalla.

H

roihiksen opparin kasvatti

stinde oli??? en tiedä onko enää hengissä:(((  oli innokas kitaristi joka perusti itä-helsingissä oman yhtyeen nimeltään "stinden pumppu". se soitteli hertto-kerhossa, mylly-kerhossa ja joskus itä-helsingin koulubileissä esimerkiksi toppareiden lämppärinä.

Vierailija

Pakko oli nostaa tää ketju. Kuulin vasta nyt viikonloppuna Stindebinden ensimmäistä kertaa radiossa. Aivan uskomattoman koskettava kappale. Kevyen ja kauniin musiikin sekä yksinkertaisen ja suoran tekstin yhdistelmä - todella vaikuttava teos. Ihailen ihmisiä, jotka osaavat sanoa sanottavansa noin tarkasti. Olen jo aika monta kyyneltä vuodattanut tämän biisin äärellä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat