Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi et syö puolta kiloa kasvista päivässä?

Vierailija

?

Sivut

Kommentit (52)

Vierailija

Olen liian laiska pilkkomaan niitä (typerä tekosyy kyllä). Välillä kyllä syön enemmän, ja yritän lisätä kasviksia muutenkin.

Vierailija

Samasta syystä, kuin miksi en juo kahta litraa vettä päivässä. En pidä päiväkirjaa syömisistä ja juomisista

Vierailija

Joskus syön,joskus en. Jos syön paljon,menee vatsa sekaisin. Se lienee yleisin syy,miksi en joka päivä tuota määrää syö.

Lastenlääkäri

Kasvisten syömisessä ei ole mitään hyötyä ja järkeä, koska niissä on niin vähän energiaa ja siksi myös niin vähän ravintoa, että olisi sama jos joisi värjättyä vettä. Sitä paitsi kasvikset ovat ihmiselle haitallisia marjojen ja hedelmien lisäksi, koska niistä saa helposti koleran, lavantaudin, ankaran ripulin, suolikatarin, vatsakatarin, maahankaatumataudin ja punataudin. Siksi kasviksia, hedelmiä ja marjoja ei saa antaa etenkään alle 15-vuotiaille lapsille.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Koska opiskelijabudjetti.

Joo onhan se 2kg porkkanoita tai 3kg lanttua eurolla aika kohtuutonta..

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

koska ei oo varaa.

Kasvikset ei paljon maksa.


Käyt selvästi eri paikassa ostoksilla kuin esim.minä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Koska opiskelijabudjetti.

Sesonkivihannekset! Ja kannattaa tutustua lidlin valikoimiin. Kieltämättä joskus kevättalvella on hyvin ankeaa, kun kaikki rehut maksavat maltaita. Mutta tällä hetkellä saa hyviä kotimaisia juureksia halvalla, esimerkiksi porkkanoita, sipulia, punajuuria, perunoita, lanttua, kaalia jne. Ulkomaalaisista hedelmistä ainakin klementiinit on tällä hetkellä tosi hyviä, banaanit taas on kohtuuhintaisia läpi vuoden. Myös ulkomaalaisia omenoita saa kohtuulliseen hintaan ympäri vuoden.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat