Nolottaa! Toin baarista miehen yöksi ja heräsin omiin pieruihini

Vierailija

Nukuttiin vierekkäin ja aamulla heräsin julmettuun paukkeeseen, oli kovat ilmavaivat. Kauhea PAM PAM! En tiedä oliko mies hereillä ja kuuliko, mutta hävettää kun mietin että olenkohan enemmänkin päästellyt unissani yöllä... Hitto kun hävettää.

Kommentit (10)

Vierailija

Ei ole vakavaa,viikon päästä jo naurattaa! Itsellä käynyt samoin,nukuttiin alasti ja mies kyllä heräsi... :D Monet hyvät naurut jälkikäteen saatu. Onko aikeissa tuoda sama mies uudelleen jokukerta?

Vierailija

Kyllä häpeä suvussanne   tulee nyt säilymään kuin kiveen hakattuna aina kolmanteen ja neljänteen  polveen- sen verran vakava tuo tekosi on.

Ja tieto ja maineesi leviää kulovalkean lailla  ympäriinsä -pian siitä tietää koko Helsinki ja se on kaikkien huulilla.

Olipa nimesi mikä hyvänsä ,tullaan siihen täst'edes vastaisuudessa aina  liittämään sana 'pieru-'. ajattele mikä tulevaisuus.

Se on se mikä sinusta sitten muistetaan...

Sinusta saattaa tulla jopa pierujulkkis....

Vierailija

On pahempaakin. Olin aikoinaan tosi kiinnostunut yhdestä miehestä, joka oli kyllä aika peluri kylläkin. Mutta mikäs siinä, sinkku kun oli. Kerroin yhdelle kaverilleni ihastuksestani ja kysyin pystyiskö valottamaan tyypistä jotain oleellista tai tietämisen arvoista. Joo, sanoi ystäväni, kuulemma kusee sänkyyn, ja ihan kun ollaan petikumppanin kanssa aamulla heräämässä baari-illan jälkeen. No huh :/

Pakkohan se oli katsoa. Iskin sen ja mentiin hänen luokseen. Mitään intiimiä en kylläkään antanut tapahtua. Ja aamulla onnistuin juuri heräämään ja hyppäämään sängystä, kun rupes ruiskuumaan. Jotta näin. Muuten olikin sitten ihan mahtava tyyppi.

Ei hätää ap ;D

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat