Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Eikö täällä enää edes rekisteröityneenä pysty anonyyminä kirjoittelemaan?

Seuraa 
Liittynyt27.9.2015

?

Kommentit (2)

Leikkihevonen
Seuraa 
Liittynyt27.9.2015

Vauvan yöllisiä(kin) hyvähenkisiä huumoripohjalta kumpuavia keskusteluja siteerattiin ennen muissa medioissa tuon tuosta. mm. yhtenä pikaisesti googlattuna esimerkkinä http://yle.fi/ylex/uutiset/onko_se_lintu_onko_se_lentokone_-_turku_moder...

Tuo tosin jo kesältä jolloin moderaattorit jo olivat murentaneet 75% koko palstan identiteetistä. Nyt sitä ei ole enää ollenkaan

Mitä täällä tapahtuu?. Nyt tuntuu, että sensuuri on niin kovaa, että mitään palstan sisäistä hyvänmielen höpöjuttuiluakaan ei enää suvaita. 

Koko AV:n perinteinen keskustelukulttuuri on täysin murennettu vuodessa.

Suurin virheenne lienee ollut se, että keskustelupalstojen keskustelujen kiivastuttua , ette ole lainkaan tajunneet mikä on vihapuhetta ja mikä ei. Tukahdutitte kaiken keskustelun amatöörimäisten moderaattorien voimalla ja saitte vain aikaan lisää raivoa. Sitten paniikissanne ja resurssien vähäisyyden (lue= voiton tavoittelemisen kiimassanne) päätitte, että suljetaan käytännössä koko keskustelu josko se auttaisi.

Ei auta. Vauva.fi Aihe Vapaa keskusteluiden maine on mennyttä vakavasti otettavien mainostajien keskuudessa varteenotettavana kanavana. Ehkä Kim Jong-un haluaa mainostaa täällä, mutta kuka muu?

Vierailija

Eipä täällä  näytä olevan enää sen enempää  keskustelijoita kuin keskustelunaiheitakaan,eli vähiinhän nuo ovat käyneet kuten jokainen voi täältä huomata.

Sen verran kauan tätä palstaa on kuitenkin ylläpidon ja moderaattorien toimesta ajettu alas ,että sen sitkeän ja peräänantamattoman sinnikkään työn tulokset alkavat jo kunnolla näkyäkin täällä.

Tyhjälle katsomolle ei kyllä kannata enää mainostaakaan mitään ...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat